Forum despre Yonder IT Solutions


Ana Vineri, 12 Iulie 2013
Cam cat castiga un business analyst?
teo Miercuri, 15 Ianuarie 2014

Cam ce salariu poate cere cineva pe pozitia de tester ca si incepator fara experienta???

Debitel Duminica, 9 Februarie 2014
1600 ron
curiosul Miercuri, 12 Februarie 2014
Imi poate spune si mie cineva care stie un internship cu cat este platit pentru un absolvent cu studii superioare pe parte de Java?
deea Miercuri, 19 Martie 2014
ce cunostinte trebuie sa aiba un tester incepator, fara experinta si nici facultate in domeniu insa o puternica ambitie de a invata?
Alin Miercuri, 18 Iunie 2014
Stiti cumva careva ceva despre yonder academy? Programul de internship all year round de la Yonder? Sunt interesat pe ce criterii sunt alesi candidatii pentru participare. E neaparat nevoie sa fi student in IT sau sa ai o diploma aferenta in domeniul IT sau experienta profesionala? Sau e suficient sa fi dornic sa inveti?
DCO Joi, 7 August 2014

Yonder e o firma unde nu poti avansa profesional, iar daca vrei sa lucrezi suplimentar ti se spune ca nu poti face asta si ca firma nu recompenseaza munca suplimentara. Firma e organizata pe nivele si tot profitul ajunge la cei din nivelele de sus. Salariul pentru un programator e mediocru: 800 - 1600 RON. Cu salariul pe care il primesti lunar reusesti doar sa iti cumperi de mancare si sa iti platesti chiria.

medic Marti, 26 August 2014

voi spuneti ca se castiga intre 800 si 1600 net in mana , un fost coleg imi spunea ca salariile sunt peste 1000 de euro.

DCO Vineri, 29 August 2014
Firma e organizata pe nivele si tot profitul ajunge la cei din nivelele de sus. Salariul pentru un programator e mediocru: 800 - 1600 RON.
medic Vineri, 29 August 2014
DCO,

Eu sincer nu inteleg absolut nimic, pe internet , la targurile de locuri de munca si la TV circula zvonuri ca un Programator castiga intre 500 si 2000 de euro/luna !

ceea ce spui tu este tocmai contrariul :)

Am avut colegi care lucrau ca programatori si mi-au spus caci ei au un salariu de 1500-2000 de euro
@medic Marti, 16 Septembrie 2014
Au acum astia de la Yonder ceva probleme temporare si evident concurenta sta la panda (firme cu management dubios gen Pentalog). Pe langa faptul ca profita de moment pentru a atrage cativa developeri in vederea angajarii una din metode e si dezinformarea pe forumuri. Asa se explica :) Diferenta dintre firmele olandeze si altele e ca astea olandeze isi revin, celelalte cam stie lumea din IT-ul iesean ce reputatie si-au castigat de vreo 2 ani incoace.....
@@medic Marti, 16 Septembrie 2014
Nu clientii sunt problema, ci marfa adusa de voi in piata ! Aveti pretentii de mare firma cu proiecte "inovative", dar veniti cu rasuri de proiecte incepute acum 20-30 de ani.
Va aduceti pile si neamuri prin management, tolerati bisericute de asa zisi oameni "cheie" prin firma si umblati cu gogosi ieftine. Ce sansa reala are un om bun sa creasca in Yonder, daca nu e compatibil cu "baietii preferati"? ZERO. Care sunt sansele ca pe un proiect din Iasi sa muncesti la ceva interesant dpdv tehnic? Aproape ZERO.

Reputatia care si-a castigat-o Pentalog in ultimul an e fix reputatia care v-ati creato voi in ultimele 2 luni. Ei sunt in ascensiune, iar voi mergeti spre fundul sacului. Olandezii isi revin, mai vedem ce se-ntampla cu ROMANII.
@@@medic Marti, 16 Septembrie 2014
In ascensiune zici?Poate doar pe forumul undelucram, au 12 pagini dedicate going on 13 :))). Multa lume rea si frustrata... Revenind la Yonder, ai cateva nume/indicii de corupti? Nu de alta dar ca sa vedem daca tu chiar lucrezi ori ai lucrat la Yonder si nu scrii de la pupitrul de management al altei firme.
@medic Luni, 22 Septembrie 2014
Schimba subiectul, fa ce vrei :) dar amandoi stim ca am dreptate. Succes la semnat demisii.
@@medic Marti, 23 Septembrie 2014
Alea pe care le semnezi tu in calitate de manager, cand trece anul si cer oamenii marirea de salariu la review promisa la angajare se cheama concedieri. Demisia e semnata de cei care parasesc de bunavoie compania :) Greu cu limba romana...
mda Miercuri, 24 Septembrie 2014
Demisia o semneaza ambele parti mai competentule :)
9gag Sambata, 11 Octombrie 2014
poate da cineva detalii despre internshipul desfasurat de ei? ce asteptari au de la o persoana fara experienta?imi cer scuze pt ca sunt off-topic.
Alpha Vineri, 17 Octombrie 2014
Cei de la Yonder spun ca ofera salarii de peste 1000 de euro, concurenta 4000 de euro !

Am colegi care au lucrat si lucreaza in aceasta firma si mi-au spus ca se castiga peste 1000 de euro usor .

Acuma care ii adevarul?

Cineva minte!
EmilNarita Luni, 12 Ianuarie 2015

@Alpha Se poate ajunge la o mie, dupa eventual 2 3 (sau ceva mai multi) ani. Asta nu inseamna insa si ca toti ajung, chiar daca lucreaza de cativa ani in firma. Deci nu este obligatoriu, Cat priveste nivelul maxim, aici se poate doar specula. Doar intrand in sistem si parcurgand pas cu pas ierarhia vei putea gasi un raspuns cinstit

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?