Forum despre YT Global Management


ADMIN - undelucram.ro Marti, 24 Iunie 2014

Dorim sa aflam detalii din experienta voastra in firma YT Global Management, informatii despre mediul si atmosfera de lucru, sanse de promovare, relatia cu managementul sau orice detaliu care ar putea fi de ajutor celor interesati de YT Global Management.

De asemenea, asteptam intrebarile voastre (despre interviuri, teste si cerinte, oferte si pachete salariale, bonusuri etc) in speranta realizarii unui dialog constructiv.

Speram sa avem un feedback cat mai corect si o transparenta totala a ceea ce se intampla in mediul de lucru romanesc, de aceea ajutorul tau va fi binevenit.

Impartaseste si tu experienta ta !

Mihai Luni, 18 August 2014
YT GLOBAL Management este o ,,companie de brokeraj'' la fel ca multe altele, cu sediul pe Gh Manu, Nr 10, cunoscuta de altfel si sub numele de YouTradeFx

E la fel ca multe alte companii, dai zeci de telefoane, si trebuie sa convingi oamenii sa investeasca bani in produsele pe care le vinzi(actiuni, perechi valutare,marfuri) - esti un fel de broker fara/cu licenta -salesman

De comisioane si management nu stiu inca nimic, maine urmeaza sa ,,aterizez '' la un interviu
Niki Joi, 4 Septembrie 2014
Si pana la urma? cum a decurs interviul ? cum e jobul?
interviu Duminica, 12 Octombrie 2014
interviul e o banalitate 2 vb pac pac si esti angajat
prog 9:30-18:30 (dar daca nu deschizi 2 conturi online ramai pana la 20)
salariu 200 $ (750lei)
tu trebuie sa ii convingi pe oameni sa isi deschida un cont de tranzactionare pe o platforma online
suma investita de client incepe de la 500 $
ca sa iei salariu de 350 $ trebuie sa convingi minim 2 clienti pe luna sa investeasca 500 $
interviu 2 Marti, 28 Octombrie 2014

in decursul unei saptamani cred ca se perinda pe holurile acelei firme zeci de oameni ce vin la interviuri, interviuri pe banda rulanta.
oferta lor este urmatoarea, in primele 3 luni, muncesti pe 200 de dolari, undeva la 7 mil si ceva, bani pe care ii primesti desigur doar daca vor ei, si in cazul in care nu deschizi nici un cont si nu aduci nici un client.daca totusi aduci undeva la 3 clienti primesti 350 de dolari , 5 clienti 400 $, asta zic ei,,, vorbe vorbe vorbe..iti promit comisioane pentru fiecare cont deschis, specific ca nu poti inchide clienti cu mai putin de 500 $... iti zic ca sunt printre primii 10 brokeri..? serios?
functioneaza sub numele de YT Global Management doar pentru interviuri si cam atata, ca in cazul in care tranzactionezi cu ei este vorba desre You Trade FX. Dar na se presupune ca dupa ce te vrajeste cu vorbe frumoase despre cum poti obtine nush miiiiii sii mii de $, deja vrei vrea sa faci parte din echipa lor.Marea lor echipa este formata din o mana de oameni, cred ca iti raman degete la o mana daca vrei sa ii numeri ..oare sa nu ne ridicam un semn de intrebare?

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?