Forum despre Yum Software


ADMIN - undelucram.ro Marti, 25 Martie 2014

Dorim sa aflam detalii din experienta voastra in firma Yum Software, informatii despre mediul si atmosfera de lucru, sanse de promovare, relatia cu managementul sau orice detaliu care ar putea fi de ajutor celor interesati de Yum Software.

De asemenea, asteptam intrebarile voastre (despre interviuri, teste si cerinte, oferte si pachete salariale, bonusuri etc) in speranta realizarii unui dialog constructiv.

Speram sa avem un feedback cat mai corect si o transparenta totala a ceea ce se intampla in mediul de lucru romanesc, de aceea ajutorul tau va fi binevenit.

Impartaseste si tu experienta ta !

Azazel Miercuri, 26 Martie 2014

Am fost la interviu. Au un sediul dragutel, pe Dorobanti, langa liceul Caragiale.

Testul tehnic e usor, poate fi trecut fara probleme de catre un senior.

Dupa o saptamana, cam asa, am fost chemat pentru o discutie cu sefii. Aici mi-am dat seama de nivelul lor tehnic. Un nene m-a intrebat de ce am pus "private" la metoda __clone() cand implementez un Singleton in PHP, si ca el nu isi da seama de ce... Am incercat sa ma calmez si sa ii explic de ce. Am reusit, insa nu sunt sigur ca a inteles.

Dupa, am primit o intrebare din aia..."de baraj" de la "top manager": "cum sa fie parerea ta directorul tehnic" :))) . Si directorul tehnic era la jumatate de metru de el. La asta...am facut eforturi titanice sa nu ma tavalesc de ras. I-am dat un raspuns in 2 peri, si m-am grabit sa plec.

Ei se lauda cu proiecte interesante si tehnologii noi si performante (Python, Django, SQLAlchemy, Symfony2, Laravel, etc). Insa...a iesit la iveala mediocritatea in cateva minute.

Dupa ceva timp am primit un mail cum ca "Profilul meu nu se potriveste intru totul cu ceea ce cautam noi". Pai, "si reciproca nu e valabila", le-am dat reply.

for azazel Sambata, 5 Iulie 2014
Azazel ai cumva tutoriale premium de pe https://knpuniversity.com/screencast/tag/php
Multumesc anticipat. Incarcale si tu pe ceva si da si noua sa downloadam . Multumesc anticipat .
azazel Marti, 8 Iulie 2014
Nu le am.
Vladazard Vineri, 4 Septembrie 2015
Super echipa. super companie.
Am lucrat acolo un an si 7 luni.

Echipa este de calitate, toti profesionisti, iar conducerea este super, de la managerii de departamente, la directorul general care este un super om din toate punctele de vedere.

Esti apreciat pentru munca ta, iar salariile sunt peste media pietei!
Se fac team building-uri, si alte go-uturi in echipa.

Sincer din toate locurile de munca unde am fost pana acum, ei sunt de departe cei mai profesionisti si cei mai ok.

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?