Forum despre Z Spot Media SRL


Alex Luni, 24 Martie 2014
Am fost la ei la interviu in anul 2013 prin vara pentru postul de "operator print".
Ce vroiau ei defapt: o persoana care sa le vanda echipamentele din showroom sa le arate clientiilor cum functioneaza iar apoi cand alte echipamente sunt aduse la depozit sa iei o masina a firmei cu care sa te deplasezi la depozitul lor si sa descarci impreuna cu alti colegi toate echipamentele venite iar apoi le incarci la tine in masina si le duci in magazin.
Salariu oferit 1000 ron net
Eu am refuzat.
Nobody Duminica, 18 Ianuarie 2015
Pe bestjobs a aparut anunt pentru *Tehnician Service Echipamente*.
Cineva care a lucrat sau lucreaza acolo ne poate da detalii despre acest post, mediu de lucru, salariul net, avantaje, dezavantaje ? probleme la locul de munca si evaluari ?
Ma gandesc ca daca asa isi platesc angajatii cu 1000 lei ca pe muncitori necalificati, cum a scris Alex pentru "operator print" deja mi-am facut o parere proasta despre firma, dar as vrea sa stiu si salariul pentru *Tehnician Service Echipamente*.
vdragos Marti, 12 Iulie 2016
Compania ZSpotMedia este una care vrea sa creasca cat mai mult. Din propria experienta in cadrul companiei vreau sa mentionez faptul ca in mare avantaj este faptul ca se respecta foarte mult ziua de salariu si nu au fost niciodata intarzieri. In legatura cu salariul, poate fi unul atragator in functie de experienta pe care o are fiecare angajator si de cat negociaza la inceput. Pe parcurs va beneficia foarte mult de prime si bonus din vanzari. Compania are numerosi clienti in piata si nu va duce lipsa de vanzari. Conducerea firmei este foarte apropiata de angajati acest lucru fiind foarte ok pentru o firma care vrea sa creasca tot mai mult. Este foarte apropiata de clienti si cauta sa aduca tehnologii cat mai noi acest lucru ajutand si angajatorul sa capete o experienta cu cele mai noi tehnologii (ex. imprimante 3D, scannere 3D, CNC-uri pe metal, etc)

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?