Forum despre Zebrapay SRL


ADMIN - undelucram.ro Joi, 15 Mai 2014

Dorim sa aflam detalii din experienta voastra in firma Zebrapay SRL, informatii despre mediul si atmosfera de lucru, sanse de promovare, relatia cu managementul sau orice detaliu care ar putea fi de ajutor celor interesati de Zebrapay.

De asemenea, asteptam intrebarile voastre (despre interviuri, teste si cerinte, oferte si pachete salariale, bonusuri etc) in speranta realizarii unui dialog constructiv.

Speram sa avem un feedback cat mai corect si o transparenta totala a ceea ce se intampla in mediul de lucru romanesc, de aceea ajutorul tau va fi binevenit.

Impartaseste si tu experienta ta !

bianca Luni, 16 Iunie 2014

Am fost la interviu pentru postul de economist/ contabil.Am primit un test de contabilitate de 3 pagini, adica vreo 30 de intrebari si un test de xl. pe care trebuia sa le fac in 50 de minute. Dupa nici 30 de minute a venit tipa de la HR si mi-a spus ca mai are pe cineva la interviu si nu ma mai poate lasa. In momentul in care i-am spus ca mai am la testul de XL mi-a spus ca nu este nici o problema .....Am intrebat de salariu si nu au vrut sa imi spuna.....mi-au dat impresia ca deja au pe cineva preferat . Am primit raspuns copiat de pe net , raspuns care stiam ca va fi negativ. Din punctul asta de vedere.... macar au avut bunul simt sa transmita un raspuns.

vengeur Miercuri, 9 Iulie 2014
Am lucrat la ei 1 si 5 luni, pe un salariu de 1600 lei, nu au avut bunul simt sa imi mareasca salariu nici cu un leu in aceasta perioada. Prima de Craciun o bataie de joc, 100 lei pusa intr-un card prepay, nici nu am apucat sa-i scot ca mi-ai luat comision.
Apoi cind le-am cerut marire de salariu au considerat ca nu imi fac treaba bine si mi-au incheiat contractul. Aveau obrasnicia sa imi dau eu demisia. Firma este neserioasa, produc foarte multi bani dar platesc foarte prost salariatii din tehnic, cei din vinzari au salarii si de 4000 lei/luna si nu sunt in stare sa scrie un link untr-un email.
ZebraPay Joi, 10 Iulie 2014
Buna ziua,

1. Comentariul Biancai este unul discutabil. Nu-l consider negativ si nici pozitiv, insa cred ca este de bun simt sa facem o precizare importanta: Intr-un proces de selectie al personalului sunt de regula ( in orice companie ) facute programari cu intervale de timp prestabilite pentru fiecare dintre candidati. Faptul ca tu Bianca nu ai reusit sa te incadrezi in timp, explica poate si faptul ca nu am reusit intr-un final sa fim colegi. Este regratabil faptul ca esecurile personale nu reprezinta ceea ce ar trebui sa reprezinte in fapt si anume motivatie pentru o dezvoltare personala si o imbunatatire a skill-urilor necesare intr-o piata competitiva ca cea din zilele noastre!

2. Comentariul Lui "Vengeur" este unul cat se poate de ciudat..Astfel:

a) Salariul primit a fost in concordanta cu bugetul companiei si este la nivel sau chiar peste nivelul cerintelor postului respectiv.
b) Avand in vedere situatia financiara a companiei ( se poate verifica si pe Mfinante, deci nu trebuie sa explic prea multe ), faptul ca am oferit o prima simbolica de Craciun si aceasta nu a fost totusi apreciata ne dezamageste profund.. Cu siguranta sunt destui oameni care ar fi apreciat un astfel de gest, insa din pacate nu l-am nimerit si pe "Vengeur".

c) Marirea de salariu in cadrul acestei companii vine in general fara a fi ceruta pe baza aportului fiecarui angajat, a rezultatelor si implicarii acestora. Nu este rau ca a cerut, insa fara sa-l cunoastem dupa acest nickname, presupun canu a meritat.

d) Aprecierea referitoare la oamenii de vanzari, salariile si competentele acestora sunt nelalocul lor si neadevarate. Cred ca avem de-a face cu un "Vengeur" pe care nu si l-ar dori nimeni ca si angajat..

Pentru referinte obiective, cel mai bine este sa discutati cu oricare dintre membrii echipei ZebraPay chiar si incognito. Veti vedea ca suntem o echipa frumoasa si mandra de ceea ce facem. Cred ca padurea mai are si uscaturi din cand in cand. Noi din fericire am scapat de ele din cate se vede.

Succese
bianca Miercuri, 16 Iulie 2014
Buna ziua,
Imi pare bine ca nu considerati comentariul meu nici negativ si nici pozitiv, insa cred ca este bine sa stie si altii la ce sa se astepte . Sa fac si eu o precizare importanta: se spune inaintea unui examen ca ai 3 ore si nu cred ca te grabesti sa termini in 30 de minute sau 1 ora daca te intereseaza sa nu scri toate prostiile in testul respectiv si chiar te intereseaza si iti dai tot interesul sa te angajezi in firma respectiva.Ce rost are sa ne pierdem timp cu totii, atat al meu cat si al vostru sa vin doar sa fac "parada modei". NU am nici un interes sa fac comentarii negative la adresa firmei in care d-voasta sunteti angajata! Consider ca a fost o experienta si atat. Sustin in continuare ca departamentu de HR este foarte important intr-o firma si este dreptul fiecaruia sa aleaga candidatul pe care il considera potrivit pentru jobul respectiv.
bianca Joi, 17 Iulie 2014
Fraza de final pe care ati scris-o "Succese" nu mi se pare indicata. Dati dovata de profesionalism asa cum sustineti ca aveti.Este o fraza care a facut inconjurul ...
lower level Marti, 4 Noiembrie 2014
cate fraze de explicatii si scuze. Uitati-va in oglinda inainte de a scoate aceste ineptii. Cind te angazezi la ei toti sunt zimbitori apoi te manica pe la spate, mai ales aia ...

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?