Forum despre Zepter International Romania


Joy Miercuri, 7 Ianuarie 2015
Si eu am fost colaborator Zepter pana de curand. Realitatea e urmatoarea: ti se spune ca poti castiga nu stiu cat, te duci la ei, fie ai cunostinte pe care le convingi, fie stai in baza de date ce ti se da de catre manager, constand in pensionari, persoane care au mai fost la prezentari, decedati, nr. nealocate s.a.In fiecare echipa mai e si cate un favorit(pila) a managerului care culmea, are clienti valizi si face vanzari iar managerul iti reproseaza danduti-l exemplu, ca el cum poate si tu nu, ca tot din baza de date ii are?Simplu, managerul impusca doi iepuri dintr-un foc: isi ajuta pila si motiveaza si ceilalti fraieri sa traga targa pe uscat, poate o pica ceva.La Zepter este cel mai bun job cu o singura conditie; sa fii manager. Bani garla, munca ioc, fraieri care sa traga pt. tine sunt pe toate drumurile, pleaca unii vin altii si treaba merge. Mi-e rusine de telefoanele pe care le-am dat, regret timpul pierdut la galele prescolarilor si nu ma mai uit inapoi. Adio Zepter
fusulica Marti, 5 Mai 2015

O companie care mizează pe faptul ca lumea este în căutare de munca .Am participat astăzi 05.05.2015 la un asa numit interviu,eu și încă 2 persoane interesate de acest job.
Binenteles ca ni s-a ținut la toți 3 o scurta prezentare a produselor.
Foarte important de știut : acesta firma nu plătește angajatul cu un salar fix, din ce am înțeles ești bonusat în funcție de achizițiile eventualilor clienți pe care ii aduci la sediul firmei pentru a putea asista la prezentarea făcută de o oarecare doamna reprezentând firma. Deci în concluzie trebuie sa convingi prieteni,sotie,soacra, amanta sa cumpere tigai,filtre de apa și alte minunății oferite de aceasta firma.

LilianaV Miercuri, 16 Decembrie 2015
Doamne, ocroteste-i pe romani! De munca, de educatie, de cultura, de civilizatie, de gandire limpede si curata, etc.etc. Judecati niste concepte venite din partea unor oameni care sunt cu 50 de ani clase peste noi. Sarbatori fericite si meditati '' OMUL sfinteste locul''!
JOY Miercuri, 24 Februarie 2016
Stimata Liliana V: ce inseamna ani clase peste noi? Cumva unitatea de masura pentru pacaleala sau furat? De ce trebuie sa adoptam niste concepte numai pentru ca vin din tari asa zise civilizate iar daca nu reusesc toti care se baga inseamna ca sunt lenesi sau imcompetenti? Network-ul este un sistem in care nu toata lumea are succes, dar nu inseamna ca nu ai succes din imcompetenta, lene sau prostie!NU! Pe acest forum este vorba despre mediul de lucru de la Zepter Romania, nicidecum de blamarea brandului. Mediteaza tu la cele afirmate!

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?