Forum despre Zepter International Romania


Anonim Marti, 26 Februarie 2013
reul e o minciuna!Cand o saa suna clienti care ai cheat sa verifice ca au fost sau nu la prezentare o sa spune ca nu primesti 200 de eur pentru ca persoanele nu au fost la prezentare
Silviu Miercuri, 27 Februarie 2013
Stati linistiti acasa !!!!!!!!!!!!!
ana Marti, 5 Martie 2013
Rog sa mi se spuna: ce inseamna Operator Servicii Clienti?
Lucian Marti, 5 Martie 2013
Am fost astazi la o prezentare in Arad. asta deoarece eu, cautand un job, am sunat la anuntul postat de un consultanta de la zepter ma gandesc. anuntul era foarte secretos, la fel si domnul de la telefon. nu mi-a dat niciun detaliu pana la interviu. in schimb m-a pacalit ca cica e o firma noua elvetiana ce intra pe piata din romania, si au nevoie de oameni la birou. in fine prezentare bla bla, dupa care au vrut sa faca interviu personal cu fiecare in parte, la care nu am mai stat ca nu mai aveam nervi de americanismele lor idioate. bla bla cu oalele lor cu tot. si viata lor sanatoasa, filtrata si ionizata. vai de ei. dupa ce am mai citit si restul postarilor de aici,e si mai clar. TZEAPA
monica Miercuri, 6 Martie 2013
Buna. Si eu am primit aceiasi invitatie, cu Operator servicii clienti. Sa inteleg ca e o mare teapa?
Raspuns la Lucian Vineri, 8 Martie 2013
Prietene ce am scris eu ai la comment e adevarat!Am lucraat la sobolani aia si stiu ce se petrece la ei!
raspuns la ana Vineri, 8 Martie 2013
Asa ceva la ei nu exista numaI la Bucuresti!Stai linistita ca acolo ei deja pe postul asta au 2-3 persoane.Te ia cu duma asta de operator relatii lienti si dupa aia o sa-ti spune ca esti vanzator direct adica medic product consultant.
Anunt Zepter Vineri, 8 Martie 2013
Azi dimineata am inceput sa ma uit dupa niste anunturi de job.Pe tocmail.ro am citit un anunt unde iti ofera un salar de 500 RON.Sa aveti griza ca nu castigati un salart fix 500RON
ci primiti salarul de max 500RON dupa vanzarea managerului....
In biroul nostru din centrul orasului , cautam personal pentru postul de telefonist- telefonista, cunostinte limba maghiara in avantaj.
Dani Joi, 14 Martie 2013
Am o cunostinta care a "lucrat" o perioada la ei acum ceva timp si din ce mi-a spus,nu este o companie serioasa fata de angajati.Insa produsele sunt bune si calitative(chiar daca sunt incredibil de scumpe.asta si din cauza sistemului MLM ce presupune comisioane peste comisioane pentru toti managerii,directorii s.a).Pentru cei care nu au ce face cu timpul,ar merge ca un fel de job,desi banii se primesc tarziu si manipularea consultantilor e aproape pe fata.
False la pretri Sambata, 16 Martie 2013
Ma uitam aztazi azi la pagina ofcial a firmei Zepter!Aici la noi in Romania agenti Zepter spun pentru clienti lor ca firma nu publica pe nici o pagina web oficial preturile pt produse Zepter!E o minciuna!Va public pagina oficiala Zepter din U.K si pe pagina asta puteti sa va uitati cu cat v-a pacalitr aici in Romania adica cu cat ati platit mai mult ca v-a pacalit agenti b din Romania.

http://www.zepter.co.uk/Products/tabid/64/txtSearch/bioptron/Language/en-US/List/1/Default.aspx?SortField=ProductName%2cUnitCost
varu Miercuri, 20 Martie 2013
Eu momentan sant in cursuri la ei ,de bani au zis k se dau 200 euro dar trebue sa aduci in firma 35 de potentiali clienti(asta prima luna),din care20 sa vin la prezentare iar cel putin 5 sa cumpere produse.A doua luna tot asa 35 persoane in primele doua saptamani,20 la prezentare si 5 sa cumpere, daca nu faci asta nu primesti pe cei 200 euro din prima luna.Poti sa si castigi,poti sa nu ei nici un ban.
Khaleesy Joi, 21 Martie 2013
Am vazut multe postari pe site si este adevarat ca sunt atat de multe pentru ca firma isi cauta multi "asistenti manager" sau "consultanti". Am fost si eu la un interviu cu ei si din punctul meu de vedere nu au descoperit apa calda. E simplu. Vinzi? Iei un procent din produs. Nu m-am uitat la toate postarile privind procentajul pentru ca nu cred ca exista cineva care sa isi doreasca un job in care mai mult cheltui decat sa castigi. Suntem intr-o perioada in care marile companii stiu cat e de disperata lumea sa munceasca si atunci un sistemtprezentat numai cu vacante in Teherife sau ceasuri de lux cadou poate parea incantator.
Nu sunt in masura sa dau sfaturi dar cei care au o chirie de platit si incearca sa fie pe proriile picioare nu cred ca isi doresc sa isi rupa pingelele prin oras cautand persoane interesate de "terapii prin lumina"
pt varu Joi, 21 Martie 2013
e o minciuna pt ca actiunea cu 200de euro si 32 persoane la prezentari nu e valabil deja din sfarsit luni ianuarie!te fute c
Raul Joi, 21 Martie 2013
Daca vrei sa te intretini singur nu iti ofer pe firma asta.Nu castigi aatata ca saq poti sa te intretii.
Gabi Joi, 21 Martie 2013
Am un coleg care lucraa la noi 6 luni.Umbla la noi de la 23 km la lacru.Colegul meu in prima 3 luni nu a castigat nimic de loc si in a 4-lea luna a vandut un purificator de apa.In luna urmatoare nu a primit nici un comision dupa purificator de ala.La Bucurest li s-a zis ca nu primeste nici un comision ca nu a depus exaamenul pentru vanzare de purificator de apa.Managerul nu ne-a zis nimic la angajare despre examenul pt purificator de apa.Colegul
astepta sa se clarificat situatia dar dupa ce nu a fost clarificat pt ca managerul nu a facut nimic pt clarificare nu o mai venit.Cand colegul meu i-a zis la manager sa clarifice situatia ca el nu a vanndut produsul pt comison de 0 lei inca managerul deschidea gura tiba si batea joc de colegul meu si spunea atunci sa numai vine.
dinu Vineri, 22 Martie 2013
cred ca din 200 euro dupa curs raman 100 de euro si dupa o luna nu mai primesti nimic, acesta e sistemul, trebuie sa vinzi produse de 5.000 de euro ca sa primesti 400 euro comision.
ana Vineri, 29 Martie 2013
si eu am fost azi la un interviu la zepter (teapa!) pentru postul de ASISTENT MANAGER, la care am aplicat in urma vizualizarii ofertei de pe site-ul www.tocmai.ro.. Evident, daca stiam ca despre consultanti vanzari e vorba nu imi mai PIERDEAM timpul. In email-ul primit scria cam asa: "Intrucat ati aplicat pentru un post in cadrul firmei noastre, ati fost selectat sa participati la un interviu.Va asteptam vineri,29.03.2013 la ora 16:00.Adresa este Bd Unirii, nr 70, statia "Lucian Blaga", mijloc de transport 104, 123, 124, bloc j4-j5, sector 3.La receptie veti intreba de Alina Vasile.Va rugam sa confirmati prezenta."
Nici macar firma nu era trecuta ori, cel putin, un site sau un nr de tel.
Asadar am ajuns la interviul de grup... fara voia mea. O tanti ca la vreo 60 de ani a tinut discursul pompos de prezentare. Una dintre strategiile babornitei care-si ia bani buni pe seama amaratilor era sa disimuleze anumite lapsusuri, iar participantii sa o ajute sa-si gaseasca cuvintele, tocmai pentru a se crea o atmosfera de familiaritate... Aveam impresia ca numai eu eram revoltata in privinta sistemului lor, ca oamenii toti aprobau, erau vrajiti/fermecati. La un momentdat intreaba doamna directoare (probabil, in orice caz, tanti care papa din banii bietilor, amaratilor consultanti de vanzari), intreaba deci daca consideram ca o casierita din Franta de la Carrefour are acelasi salariu cu una din Romania. Raspunsul este... evident negativ. La Zepter toti angajatii au salarii indiferent de tara in care lucreaza, este la fel peste tot. Frate!!!!!!!! Facea pe Socrate! Acuma-mi vine mie intrebarea... si-mi pare rau ca nu i-am pus-o atunci dar na... l'esprit de l'escalier... Dar au oamenii din Romania aceeasi posibilitate financiara de a-si permite produse Zepter ca cei din Franta?

Concluzia: Nu va duceti la interviuri pentru firma Zepter, dar nici la altele unde nu va sunt date suficiente informatii.
ana Vineri, 29 Martie 2013
iata si link-ul: http://www.tocmai.ro/bucuresti-asistent-manager-9416445.html
Salariu: 1.500 RON
Tip anunt: Oferta
Localitate: Bucuresti
Firma internationala angajeaza asistent manager. Cautam persoana cu abilitati de comunicare, responsabila, perseverente si ambitioase. Trimite- ti cv la alinavasilealinav@gmail. com.

Atentie! NU este singura... sunt si alti colegi de-ai ei de la Zepter care dau acelasi tip de anunt
anonim Miercuri, 3 Aprilie 2013
Ana are dreptate.Eu am fost la ei la curs 2 zile.Sint multe neconcordante ,prezentarile spun una dar la curs am aflat adevarul.200 de euro primesti doar daca aduci 32 de persoane dar cu conditia sa fi 2persoane care se cunosc intre ele daca vine unul singur nu il iau in calcul.Noi am interbat de preturile produselor la curs si nu a vrut sa le spuna.Ar mai fi multe de spus dar concluzia la care am ajuns este ca ei ne invita la "cursuri" pentru a gasi fraieri sa le cumpere produsele si sa isi faca baza de date cu numerele noastre de tel.Eu as intreba urmatoarele :de ce doamna care a tinut prezentarea avea bluza de 20ron din piata sau de ce pantofi din piele erau asa purtati doar se castiga multiiii bani doamna "meneger"?
Uitati de 200 de euro Joi, 4 Aprilie 2013
OAMENI BUNI!ASCULTATI ODATA PE MINE!NU PRIMITI IN NICI UN CAZ 200 DE EURA PANA ACUM 3 COLEGI A PLECAT DE LA FIRMA ASTA CA O PROMIS 200 EUR SALAR PT 32 DE PERSOANE!A FACUT TOT CE TREBUIA SA FACA SI CAND FIRMA TREBUIA SA PLATEASCA 200 DE EURO O INCEPUT SA SPUNE TOATE FELURI DE MINCIUNI DE CE NU O PLATESTE!
ALFEL DOMNUL ..... MEMBRU DE CONDUCERE LA FIRMA DIN ROMANIA A TINUT LA INCEPUTUL IANUARIEI O SEDINTA IN FIECARE PUNCT DE LUCRU ZEPTER SI EL A SPUS CU PROPRIA GURA CA ACTIUNE DE 200 EURO LA SFARSITUL IANUARIEI S-A TERMINAT!!!!!!!!!!!!!!

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?