Forum despre Zigosoft SRL


Ada Duminica, 31 August 2014

Salariul minim pe economie este de 900 lei, dar aceasta firma iti va da 800 de lei. In primele 2 luni veti fi trecuti cu 2 ore/zi pe contract si pe statul de plata, chiar daca veti lucra 8 ore/zi, dar acest lucru nu vi se va spune la interviu. Pur si simplu, cand veti semna contractul, veti fi pusi in fata faptului implinit. La interviu se promit bonusuri, bonuri de masa, dar nu se vor acorda. Din cauza aceasta lumea pleaca. Calculatoarele sunt foarte vechi, conditiile de munca foarte precare, e mizerie multa, femeia de serviciu vine o data la 2 saptamani, angajatii sunt pusi sa duca gunoiul. Bazele de date pe care veti lucra sunt foarte vechi, dar veti fi stresati sa atingeti TARGET-ul. Team lider-ul vine din ora in ora sa vada cate reviste ati reusit sa trimiteti, cate telefoane ati dat, cate pauze v-ati luat. Daca nu va atingeti target-ul, veti fi concediati, pe motiv ca nu va scoateti costurile ca operator si ca patronului nu-i convine sa va plateasca din buzunarul sau. In general, nu se respecta drepturile angajatilor. In schimb, pretentiile lor sunt exagerate. Ei vor sa munciti cat mai mult si cat mai bine, dar sa nu va plateasca deloc. Iar de bonusuri nici nu mai incape vorba! Tot timpul se vor gasi scuze sa nu va dea bonusuri! E genul de firma cu 10-15 angajati, unde angajarile se fac in fiecare luna, pentru ca angajatii pleaca, fiind nemultumiti de salariile mici, conditiile de munca precare si pretentiile exagerate ale angajatorului! In oferta de munca scrie ca angajeaza vorbitori de limba engleza, dar de fapt trebuie sa stii toate limbile straine posibile, pentru ca veti suna in toata lumea, si sunt multe tari nationaliste, xenofobe sau care, pur si simplu, nu vorbesc engleza. Dar target-ul trebuie atins. Si nu puteti sa va duceti la team lider si sa-i spuneti ca nu va intelegeti cu oamenii in telefon, pentru ca acestia nu vorbesc engleza sau pentru ca liniile merg foarte prost, pentru ca team lider-ul nu accepta scuze de genul acesta! Sfatul meu: nu va depuneti CV-ul la aceasta firma! Mai degraba concurati pentru un post la call center-ele mari: SCC, Cap Gemini, XL World...Macar acestea ofera cat de cat salarii decente si conditii de munca mai bune!

Alicia Miercuri, 11 Februarie 2015

Firma si-a schimbat de foarte mult timp activitatea...de prin 2008 desfasoara o activitate de call center (trebuie sa dai telefoane si sa verifici detaliile de contact, pentru a reinnoi abonamentele la niste reviste).

Anita2 Marti, 23 August 2016
Este exact cum a spus Ada,baze vechi, calculatoare care nu merg, liniile nu merg iar cand te duci sa spui ti se spune ca de fapt liniile merg si nu au ce sa le faca, bonusurile nu se prea dau pt ca atunci cand incepe cuiva sa i mearga prea bine si sa si depaseasca target ul si ei, imediat maresc punctajul pe care il ai de atins ca sa iti fie cat mai greu sa l depasesti si sa iei un bonus, insa au pretentii foarte mari sa atingi targetele sa dai un nr mare de tel pe zi, sa ai cat mai multe complete uri in conditiile in care nu ofera mai nimic

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?