Forum despre Zoomania SRL


R.G Vineri, 29 August 2014
@ fost angajat: Cred ca scopul acestui forum este ca fostii angajati, fie ca au lucrat o zi, doua sau o saptamana, sa isi expuna parerea. Nu stiu de ce te deranjeaza acest lucru. In ceea ce priveste calitatea umana, daca tot ai spus ca in Romania este 0, cred ca te-ai auto-inclus. Si nu, in Zoomania nu erai respectat, erai agasat. Numai bine.
fost angajat Sambata, 30 August 2014
@R.G: In Romania calitatea umana este 0, bineinteles cu mici exceptii, era doar o forma subtila de a va puncta pe voi, cei care lucrati 1 zi, 1 saptamana sau 1 luna, fugiti de munca, iar apoi din frustrare, care poate fi si a hotului, pentru ca unii dintre voi mai au si tupeul sa fure, etc. si apoi sa arunce cu noroi intr-o firma unde au lucrat. Si cu acest comentariu inchei aici, nu stiu de ce te deranjeaza pe tine parerea pozitiva a altora. Daca stii sa citesti, ti-am argumentat nemultumirea mea. Trebuie sa lucrezi cel putin 1 an intr-o firma, ca sa-ti permiti sa te dai cu parerea! Iar daca e o parere negativa, te batjocoresti pe tine, tu ai acceptat sa muncesti acolo! Mai bine foloseste-ti energia negaiva in consolidarea carierei tale!
R.G Sambata, 30 August 2014
@fost angajat: Uite unde statea exceptia de la regula in ceea ce priveste calitatea umana in Romania! Nu cred ca eu sunt cea deranjata de parerea ta pozitiva , ci mai degraba tu esti cel care nu poate accepta parerile altora (daca arunci o privire peste comentariile anterioare, vei vedea probabil ca acestea sunt, in proportie de 80%, negative). Si nu, nu fug de munca, insa consider ca n-am invatat atatia ani de zile ca sa ajung sa dau cu matura si cu mopul intr-un pet shop. Insa am tot respectul pentru oamenii ca tine, care o fac sau au facut-o pe termen lung. Eu am decis ca merit mai mult de atat.

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?