Forum despre Zoomania SRL


R.G Vineri, 29 August 2014
@ fost angajat: Cred ca scopul acestui forum este ca fostii angajati, fie ca au lucrat o zi, doua sau o saptamana, sa isi expuna parerea. Nu stiu de ce te deranjeaza acest lucru. In ceea ce priveste calitatea umana, daca tot ai spus ca in Romania este 0, cred ca te-ai auto-inclus. Si nu, in Zoomania nu erai respectat, erai agasat. Numai bine.
fost angajat Sambata, 30 August 2014
@R.G: In Romania calitatea umana este 0, bineinteles cu mici exceptii, era doar o forma subtila de a va puncta pe voi, cei care lucrati 1 zi, 1 saptamana sau 1 luna, fugiti de munca, iar apoi din frustrare, care poate fi si a hotului, pentru ca unii dintre voi mai au si tupeul sa fure, etc. si apoi sa arunce cu noroi intr-o firma unde au lucrat. Si cu acest comentariu inchei aici, nu stiu de ce te deranjeaza pe tine parerea pozitiva a altora. Daca stii sa citesti, ti-am argumentat nemultumirea mea. Trebuie sa lucrezi cel putin 1 an intr-o firma, ca sa-ti permiti sa te dai cu parerea! Iar daca e o parere negativa, te batjocoresti pe tine, tu ai acceptat sa muncesti acolo! Mai bine foloseste-ti energia negaiva in consolidarea carierei tale!
R.G Sambata, 30 August 2014
@fost angajat: Uite unde statea exceptia de la regula in ceea ce priveste calitatea umana in Romania! Nu cred ca eu sunt cea deranjata de parerea ta pozitiva , ci mai degraba tu esti cel care nu poate accepta parerile altora (daca arunci o privire peste comentariile anterioare, vei vedea probabil ca acestea sunt, in proportie de 80%, negative). Si nu, nu fug de munca, insa consider ca n-am invatat atatia ani de zile ca sa ajung sa dau cu matura si cu mopul intr-un pet shop. Insa am tot respectul pentru oamenii ca tine, care o fac sau au facut-o pe termen lung. Eu am decis ca merit mai mult de atat.
DMAndrei Miercuri, 14 Iunie 2017
Salut. La fel ca multi altii am cautat informatii despre aceasta companie. Bine a fost ca am citit toate postarile, doar dupa ce m-am angajat...
Acum, sunt bucuros ca fac parte din aceasta echipa, ca in fiecare zi trec prin situatii de unde am de invatat lucruri noi, lucruri care ma ajuta sa ma dezvolt. De cand am inceput sa lucrez aici am avansat si acum castig 1700 lei in mana.
Cu siguranta daca as fi citit toate porcariile de pe acest forum, as fi fost descurajat si acum nu mai eram aici.
Sfatul meu este sa nu va luati dupa lucrurile negative scrise aici, pentru ca doar o persoana negativa poate sa scrie lucruri negative. Succes!

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?