Ghidul salariilor din Romania


38 comentarii 257462 vizualizari

 

Ghidul Salariilor este o sectiune a site-ului Undelucram.ro, sectiune ce are ca obiectiv centralizarea si structurarea informatiilor despre salariile din Romania.

(Iunie 2017: date in curs de procesare)

 

Aceasta sectiune va fi actualizata periodic cu informatii utile despre salariile din Romania.

De asemenea va recomandam sa vizitati si:


     >> TOPUL COMPANIILOR PE UNDELUCRAM.RO

     >> ULTIMELE NOUTATI DIN DOMENIUL RESURSELOR UMANE

     >> MODELE DE CV

     >> CALCULATOR SALARIU

Comentarii
Dan12 Luni, 17 Noiembrie 2014
Buna !! Imi poate spune cineva cat ii salariu de part-time la 4 ore?
India Sambata, 3 Ianuarie 2015
@Adrian
Nu mai fii asa mandru ca ai plecat.
Mandru sa fii cand ramai in tara ta si chiar reusesti sa faci ceva in ea si pentru ea.
De asta se duce de rapa economia noastra... daca plecam toti, cine sa o sustina?
plo Miercuri, 7 Ianuarie 2015
India

O s-o susti tu !!!!!!!
unfleac Vineri, 9 Ianuarie 2015
aia de accepta salarii mizere sun in marea lor majoritate navetisti, care vin in bucuresti la job in fiecare dimineata si pleaca seara inapoi in localitatea de bastina, asta daca convietuieste in apropierea capitalei (cca. 50-80 de km);
mai exista un tip de navetisti cei de cursa lunga; vin din botosani; cluj; baia mare; satu mare etc.. ce au o matusa prin capitala si doarme la ea; vineri pleaca si revine luni la prima ora;
care este marele avantaj al acestor navetisti?!?!
pai au cam tot ce le trebuie in curte sa gradina din localitatea de bastina;
tu bucurestean cand ai nevoie de o simpla legatura de patrunjel; te sui in mijlocul de transport sa te deplasezi la piata(bani pe transport) si ce sa vezi; cand ajungi la piata dai alti bani pe bunul achizitionat ca sa-ti potolesti foamea.
ei; aici este marea discrepanta dintre un angajat ce locuieste in bucuresti si un angajat de provincie ce activeaza in bucuresti;
pai normal ca navetistii vor accepta salarii de mizerie;
ei daca vor sa se incalzeasca; dau fuga in padure si taie un pom
noi bucurestenii ce facem??
navetistului daca-i foame da fuga in ograda si macelareste o gaina;
noi bucurestenii ce facem??
concluzie:
navetistii trag salariile in jos; asta e realitatea;
unfleac Vineri, 9 Ianuarie 2015
pentru Adrian; sa stii ca in Europa foarte greu vei gasi de lucru in domeniul IT; poti sa stii tu java sau turbo pascal ca pe tatal nostru; astea sunt posturi considerate munca de sus;
in Anglia si in toate tarile civilizate(franta; Olanda; Germania; Danemarca etc..) mai repede gasesti de lucru ca taximetrist; salahor; spalator de vase; femeie de serviciu; carator cu liza pentru ca societatea lor refuza sa faca astfel de joburi;
uite; am o cunostinta care a plecat in noiembrie la lucru in Anglia ca motostivuitorist(sper ca m-am exprimat corect); cu un amarat de atestat facut pe vremea cand lucra la carefour..
salariu de incadrare 1900 lire pe luna (din asta se scade 600 lire chiria cu toate cheltuielile ce rezulta apa; cablu; caldura etc; +50 lire hrana saptamanal+ transportul care este infiim ca oricum se inparte la 4; firma la care activeaza le-a pus o masina la dispozitie; el dimineata trece si ii ia si pe ceilalti in drum spre servici)
Deci; vreau sa spun ca mult mai usor gasesti de lucru ca salahor!!
se cauta in disperare sudori si ajutor de sudor salariu de la 2500 lire
ce draq face ajutorul de sudor numai el stie?! oare tine teava cand e sudata?!?! :))
asa ca poti sa cunosti tu toate limbajele de programare (greu de tot cu angajarea)
poate daca faci ceva special exemplu: sa gasesti o bresa de securitate la servere de renume numai asa sa atragi atentia asupra ta; dar cu grija sa nu cumva sa atragi atentia si autoritatilor; numai asa sa fi recrutat si angajat intr-o companie gen; Microsoft sau Google etc..
ori sa dai dovada de ingeniozitate si prin ideile tale; marile corporatii realizeaza profit substantial;
Bubu2 Luni, 16 Februarie 2015
Pentru production planner stie careva cam ce salarii sunt? Asa, un minim si un maxim daca se poate
Liviu Joi, 6 August 2015
Salutare natiune! Exista cumva o grila de salarizare in functie de meserii?
DorRis Joi, 6 August 2015
Asa ceva ar fi mega interesant. Oare cum ar fi posibil ca fiecare companie are grilele ei?
Liviu Sambata, 8 August 2015
Ar trebui ca in codul cor in dreptul fiecarei functii pe langa cod sa fie trecut si un salariu pentru functia respectiva.
Liviu Marti, 11 August 2015
Pe langa toate acestea fiecarui individ ar trebui sa i se faca un profil psihologic si fiziologic ca sa stie fiecare ce fel de munca poate presta si care este nivelul maxim de stress pe care acesta il poate suporta deoarece multe firme si in multe locuri de munca se cere rezistenta la stress fara ca acesta sa fie compensat in vreun fel, fie printr-un spor pentru stress, fie de o marire de salariu periodica. Toti stim ca din cauza stress-ului multe persoane ajung sa dezvolte boli profesionale de diverse feluri.
DorRis Miercuri, 12 August 2015
da ar fi ceva, dar asta nu cred ca ar mai fi democratic, cred eu. nu? ar fi prea structurat si strict totul.
Liviu Joi, 13 August 2015
De ce sa nu fie democratic? Inca o chestie, vi se pare normal ca fisa postului sa fie pe sistemul "all inclusive" ca vacantele? De ce patronii sau cei care intocmesc aceste fise ale postului ca sa nu le zic altfel introduc in ele sarcini care nu au nici o legatura cu postul respectiv? Sa fie ca la fotbal, post pe post. Romanul este "omul bun la toate", el le face pe toate dar nimic din ce face el nu este de calitate optima. In alte tari din Europa si din lume fiecare om isi are meseria lui si nu o face decat pe aceea, daca il pui sa faca altceva nu stie, sau daca stie nu o face asa de bine precum face meseria pentru care este calificat. Creierul uman este precum un procesor de calculator, cand ii dai mai multe sarcini, merge greu, se blocheaza sau da eroare, iar in cel mai rau caz sucomba.
DorRis Joi, 20 August 2015
Da, ai dreptate Liviu, dar cred ca nu se vrea sa se faca ceva inteligent. Cu cat se profita mai mult. Na... e capitalism. Crede-ma ca si in Europa e la fel, nu la aceeasi scara evident :))) ca la noi... Cum am putea gasi solutii pt ca nu vezi.. e un sistem cu cerc vicios?
Liviu Joi, 20 August 2015
La noi sclavagismul in loc sa moara de mult asa cum ar fi trebuit e in culmea apogeului. Angajatii sunt tratati ca niste sclavi pe plantatie de unde si vorba "munca la negru", iar angajatorii de provenienta indoielnica (ajunsi patroni peste noapte) daca ar fi scuturati bine de DNA sa vada cum si-au facut averile nu ar ramane decat doi-trei mai de doamne ajuta. Restul e tacere, vorba filmului.
Liviu Joi, 20 August 2015
DorRis, cum pot lua legatura cu tine, vreau sa discutam despre niste lucruri. O adresa de mail se poate?
oooo Joi, 10 Martie 2016
Orice venit este rezutatul unei activitati cu conditia ca voumul incasarilor intrece cheltuielele si se optine un cistig. Dobinda ete o activitate economica ce oglindeste relatiile proprii tuturor sferelor activitatilor economice.
achim Miercuri, 7 Septembrie 2016
Salutica! Stie careva care mai sunt in aceasta salariile pentru pozitia de Specialist Marketing intr-o companie mare de la noi din tara?
TheK Miercuri, 7 Septembrie 2016
Ce experienta ai Achim?
Pentru a putea comenta va rugam sa intrati in contul dumneavoastra. In cazul in care nu aveti un cont, va puteti inregistra aici, nu dureaza mai mult de un minut.