Interviuri companie Acrelec Software SRL

Dificultate Interviu
2 interviuri

2
Foarte dificil

Mediu

Foarte usor
Experienta Interviu
Pozitiva0%
Neutra0%
Negativa100%

Interviu Web Developer

Am fost la interviu in Martie 2017, in Bucuresti.
Durata interviu: 1 Zile.
Dificultate interviu: Mediu.

Cum a decurs interviu?

Cum am ajuns tipa de HR, scuze tipul :), a pornit un laptop si mi-a spus ca trebuie sa dau un test. Aici a aparut problema ca firma care m-a trimis ori a scris job desription gresit, ori cei de la Acrelec habar nu au pe ce lume sunt.

Testul era de 3 ore din HTML, Angular 1.x si ES6.( adica era de scris o pagina de html cu cateva puncte ce sa faci cu ea in Angular si ES6.

L-am intrebat pe tip de ce nu au mentionat ca e vorba de ES6 si nu Javascript general, cum era mentionat, deoarece ei cauta senior pe ES6 nu js in general. Nu a stiut ce sa spuna ci doar ca testul e asa de aproape 1 an. I-am spus ca nu am invatat foarte bine ES6 si daca mi se spunea nu mai acceptam interviul. A replicat ca am acces la net si pot cauta orice sa aflu cum sa folosesc ES6 in test. E clar ca habar nu avea despre ce vorbeste.

Tipa de la firma care m-a recrutat imi spusese ca au mai trimis 2 programatori inainte, care au fost angajati, unul de 1 an si celalalt de mai putin. Cand i-am spus ca nu mi-a placut deoarce foloseau ES6, ea a spus ca nu stia.

Se pare ca ambele firme si-au dat interesul atat de mult sa angajaze pe cineva, incat nici nu le-a pasat cine vine la interviu. Important e sa vina lumea, oricum noi nu ne pierdem vremea, ii punem la un pc si vedem noi daca merita sau nu.

Sfat pentru alti candidati
Daca vreti sa pierdeti timpul, mergeti la interviu.

Interviu Software Tester

Am fost la interviu in Martie 2017, in Bucuresti.
Durata interviu: 1 Luni.
Dificultate interviu: Foarte usor.

Cum a decurs interviu?

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?