Interviuri companie Adobe Romania

Dificultate Interviu
1 interviuri

3
Foarte dificil

Mediu

Foarte usor
Experienta Interviu
Pozitiva0%
Neutra0%
Negativa0%

Interviu Java developer

Am fost la interviu in Noiembrie 2014, in Bucuresti.
Durata interviu: 3 Luni.
Dificultate interviu: Mediu.

Cum a decurs interviu?

Tin sa mentionez ca am fost abordat de cineva de la HR pentru acest interviu si postul a fost pentru echipa Adobe Experience Manager (practic un content management system).

1. Mi-au dat o tema pentru acasa in Java cu durata de 2 saptamani
2. HR-ul mi-a spus ca dureaza max 2 saptamani in care ei verifica tema si imi dau un raspuns. Dupa 2 saptamani si 3 zile din momentul terminarii temei am dat un mail intreband care e raspunsul. Mi s-a spus ca e foarte buna si ca putem continua cu un interviu face 2 face.
3. Interviul face 2 face a constat in parte de HR, parte tehnica cu 2 membri ai echipei si o discutie cu managerul.
4. In urma interviului face 2 face mi-au propus sa fac inca o tema pentru acasa tot de 2 saptamani, de data asta in Javascript. Au mentionat ca nu e eliminatorie dar ca vor sa vada nivelul mei de JS. Am acceptat.
5. Dupa terminarea si trimiterea temei m-au sunat sa-mi spuna ca raspunsul e pozitiv si ca mai e o ultima etapa, un ultim interviu tehnic cu alti 2 membri ai echipei.
6. Interviul tehnic a durat aprox 1 h.

Intr-un final HR-ul m-a sunat sa-mi spuna ca nu am fost acceptat. Motivul a fost interviurile face 2 face, banuiesc in special ultimul. Nu am performat la problem solving skills.

Acum feedback-ul meu pentru oricine vrea sa aplice la Adobe in special pe acest proiect :
1. Procesul de interviu mi s-a parut foarte ineficient. Temele au fost date inainte de interviurile cu oamenii, interviuri care sunt eliminatorii, asa ca eu practic am pierdut 1 luna numai lucrand la teme.
2. Intr-un fel organizarea acestui proces de interviu, banuiesc de catre manager si HR, a fost relevanta pentru skill-urile lor de problem solving. Mi s-a parut ironic ca cineva care nu poate organiza in mod eficient un simplu proces de interviu imi da feedback legat de skill-urile mele de problem solving.

Intrebari si teste la interviu
Nu vreau sa divulg nici o informatie detaliata legata de intrebari si teste pentru a nu invalida interviul.

Sfat pentru alti candidati
Cere sa ai interviurile face 2 face inainte de temele pentru acasa.

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?