Interviuri companie ALTEN Romania

Dificultate Interviu
1 interviuri

3
Foarte dificil

Mediu

Foarte usor
Experienta Interviu
Pozitiva0%
Neutra0%
Negativa0%

Interviu Senior Software Engineer

Am fost la interviu in Iulie 2015, in Bucuresti.
Durata interviu: 4 Zile.
Dificultate interviu: Mediu.

Cum a decurs interviu?

Interviul s-a derulat pe parcursul unui an si jumatate. Prima oara a fost de cunoastere, a doua oara un interviu telefonic cu reprezentantii Continental (pentru care era proiectul), dar de la sediul Alten. Apoi a urmat un an si ceva de pauza. Am incercat sa vad ce s-a intamplat: mi-au zis ca inca nu au castigat proiectul, ca dureaza ... Dupa aceasta perioada iar am fost sunat, ca acum au proiectul semnat si ca au nevoie de oameni. Mi-au zis ca, desi am fost validat la interviul anterior, trebuie sa mai dau un test, cerut de cei de la Conti. Mi s-a zis ca un punctaj de peste 50% e suficient pentru a merge in continuare. Am obtinut 90%+, dar pentru ca cei de la conti veneau in bcuuresti pentru a vedea oamenii cu care vor lucra, mi s-a cerut sa ma prezint pentru o noua validare, ceea ce am si facut. In total, am petrecut in jur de 10 ore cu teste si interviuri cu ei.

Intrebari si teste la interviu
Intrebari de C, logica, inginerie, microcontrolere. In general simple, dar era necesara ceva experienta in domeniu pentru a trece cu usurinta prin ele.

Motiv respingere oferta
Oferta a fost cu foarte mult sub tinta mea, si cu mult sub ceea ce am in prezent. Oferta a fost facuta pe email, in care mis e cerea as raspusn si in doua zile. Foarte neprofesionist- nu au dat un singur telefon sa-mi comunice asta. In oferta a fost trecuta si varianta pe PFA, varianta pe care le-am comunicat ca nu ma intereseaza deloc. Cred ca oferta a fost facuta asa jos, pentru a ma motiva sa aleg varianta pe PFA. Sper sa nu mai am deaface cu ei - total neprofesionisti si obraz gros. Stiau de la bun inceput ca sunt overbudget, si nu trebuiau sa ma plimbe pe drumuri.

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?