Interviuri companie Class It Outsourcing

Dificultate Interviu
2 interviuri

1.5
Foarte dificil

Mediu

Foarte usor
Experienta Interviu
Pozitiva0%
Neutra50%
Negativa50%

Interviu Channel Division Manager

Am fost la interviu in Martie 2017, in Bucuresti.
Durata interviu: 1 Zile.
Dificultate interviu: Usor.

Cum a decurs interviu?
- intervievatorul a intarziat 15 minute peste ora stabilita, nici macar nu si-a cerut scuze ca a intarziat, cu toate ca eu am ajuns cu 10 min mai devreme asa cum se procedeaza.
- nu a avut cv-ul printat (total nepregatita) a inceput sa ma intrebe lucruri care nu aveau treaba cu mine sau experienta mea profesionala
- ea 8 ani in vanzari eu 10 ani in vanzari am ajuns la cateva contre unde eu am cedat, mi-am dat seama ca doar atat poate.
- channel division manager, de fapt trebuia sa conduc o echipa formata din persoana mea si inca un agent :)
- un anumit salariu pe cartea de munca un salariu mai mare daca il vrei pe PFA
- vizitele la clienti, surprizator le faci cu UBER. Adica iti doresti un Channel Division Manager care vrei sa fie imbracat adecvat, vrei sa-i faca vanzari si il trimiti cu UBER :)).
- vineri seara ora 18:00 restul angajatiilor discutau intre ei, neproductiv, insa cred ca doar trebuiau sa stea la program, majoritatea au inceput sa plece pe la orele 18: 30
- dupa ce i-am povestit cam ce fac in momentul de fata, mi-a spus ca e usor ce fac eu si ca mai mult de 30 de min pe zi nu ar trebuii sa-mi iau. Initial am crezut ca vrea sa-mi testeze nervii insa ulterior mi-am dat seama ca atat poate. Nici daca e adevarat nu-ti permiti sa ofensezi munca pe care o depune cineva indiferent de situatie.
- in prima luna nu aveai target, ulterior din a doua luna aveai un target de 3000 de EUR
- nu aveai acces la lead-uri, adica erai fiul ploii

Nu as vrea sa generalizez, cu siguranta sunt oamenii care merita respectul in Class IT, chiar am discutat cu altcineva pentru un alt interviu, discutiei avuta pe email si telefonic, insa aceasta persoana mi-a aratat profesionalism si respect. Am refuzat sa continui si sa merg la un alt interviu datorita experientei negative din primul.

Sfat pentru alti candidati
Incercati sa vedeti dincolo de interviu

Interviu Collection Responsible

Am fost la interviu in Mai 2016, in Bucuresti.
Durata interviu: 3 Zile.
Dificultate interviu: Foarte usor.

Cum a decurs interviu?
1. Interviul cu HR-ul la sediu, foarte usor si scurt: prezentarea jobului, a companiei, prezentarea ofertei, discutie scurta despre mine si daca doresti sa mergi mai departe in conditiile mentionate (salariu brut + PFA = 2200ron )
2. Interviul cu Managerul de Vanzari - incerca sa te intimideze sau sa vada daca intr-adevar vrei sa lucrezi la ei, scotea in evidenta aspectele negative (faptul ca nu prea este spirit de echipa si colegii de pe IT nu sunt dispusi sa te ajute), faptul ca se sta peste program, ca este foarte mult de munca si ti se vor da responsabilitati suplimentare pe parcurs,

Intrebari si teste la interviu
De ce ai plecat de la jobul anterior?; Care sunt valorile companiei?; Ce parere ai despre oferta?.
Ce te faci daca un coleg nu este dispus sa te ajute? Cum reusesti sa te organizezi daca ai foarte multe de facut?

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?