Interviuri companie Electronic Arts Romania

Dificultate Interviu
7 interviuri

2.29
Foarte dificil

Mediu

Foarte usor
Experienta Interviu
Pozitiva50%
Neutra25%
Negativa25%

Interviu Senior Game Tester

Am fost la interviu in Martie 2015, in Bucuresti.
Durata interviu: 1 Zile.
Dificultate interviu: Mediu.

Cum a decurs interviu?

Interviul pe un post de Senior Test Gamer s-a desfasurat sub auspiciul jenant in care eu stiam mai multe lucruri decat persoana care imi lua interviul.
Am o experienta destul de mare in domeniul IT, cam toate ramurile posibile, iar cariera mea este de peste 8 ani de zile. Am decis sa schimb macazul si sa ma integrez intr-o corporatie mare, cu gandul ca vreau sa ma relochez din Romania peste ceva timp. Din pacate, persoanele angajate nu sunt absolut deloc competente si de aici porneste absolut toata frustrarea unui angajat. Sa incepem cu inceputul - interviul pe care l-am avut nu a fost tinut de o persoana de la HR ci chiar de Team Leader-ul proiectului respectiv. Un tip pana-n 26 de ani, extrem de timorat si de o timiditate excesiva. Tremura din toate in momentul in care adresa intrebarile scrise pe o foaie, facea pauze lungi intre raspunsul meu si urmatoarea intrebare, apoi nu oferea nici macar o vorba de complezenta, daca nu un feedback. Nu s-a simtit ca un interviu, ci ca o chestie penibila si o atmosfera extraordinar de incarcata si jenanta. Nu a fost in stare sa raspunda la intrebarile mele referitoare la unele escaladari ale problemelor. Imi pare rau, dar incompetenta este crasa chiar si in aceste corporatii mamut care au venit la noi. Ar trebui angajati oameni cu skill-uri sociale dezvoltate - stau si ma intreb, cum poate acel om sa-si coordoneze echipa si cum poate castiga respectul lor, daca nu este in stare sa conduca un interviu pertinent? In fine.

Intrebari si teste la interviu
Intrebari legate de experienta mea in IT, experienta de la locurile de munca anterioare, test de limba engleza, test tehnic general IT.

Motiv respingere oferta
Oferta am refuzat-o tocmai din cauza faptului ca persoana care mi-a luat interviul urma sa fie managerul de proiect. I am the quality over quantity type of guy, deci nu pot accepta ca superior sa imi fie un om de la care nu pot sa invat si pe care nu pot sa il respect.

Interviu QA Software Tester

Am fost la interviu in Februarie 2016, in Bucuresti.
Durata interviu: 1 Zile.
Dificultate interviu: Usor.

Cum a decurs interviu?

Sunt utile aceste informatii?
Ajuta si tu comunitatea impartasind detalii despre procesul de interviuri la Electronic Arts Romania

Adauga interviu

Interviu Software Engineer

Am fost la interviu in Septembrie 2016, in Bucuresti.
Durata interviu: 4 Saptamani.
Dificultate interviu: Dificil.

Cum a decurs interviu?

Interviu QA Manager

Am fost la interviu in Noiembrie 2015, in Bucuresti.
Durata interviu: 3 Saptamani.
Dificultate interviu: Mediu.

Cum a decurs interviu?

Interviu QA Tester

Am fost la interviu in Mai 2011, in Bucuresti.
Durata interviu: 1 Zile.
Dificultate interviu: Foarte usor.

Cum a decurs interviu?

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?