Interviuri companie Luxoft Romania

Dificultate Interviu
8 interviuri

2.75
Foarte dificil

Mediu

Foarte usor
Experienta Interviu
Pozitiva20%
Neutra0%
Negativa80%

Interviu QA Automation Engineer

Am fost la interviu in Februarie 2017, in Bucuresti.
Durata interviu: 45 Zile.
Dificultate interviu: Usor.

Cum a decurs interviu?
1. Discutie telefonica cu niste rusi - calitate proasta a convorbirii, intreruperi, engleza rusului de neinteles - a trebuit sa rog sa repete intrebarile foarte des. Mi-a pus niste intrebari cam... proaste, detaliez mai jos.

2. Discutie HR cu o tipa ok, m-a intrebat cele uzuale, norma asa.

3. Aici devine interesant - interviu tehnico/psihologic cu 2 individe total paralele (una tehnica, una "de oameni" - n-am inteles cum vine asta). N-am inteles o iota din ce mi-au prezentat pentru ca nu facea niciun sens. Foloseau niste nume proprii pe care nu ai de unde le sti si le imbarligau pe alea de nici ele nu mai stiau ce si cum (cea tehnica chiar a intrebat-o in timpul interviului pe cea de oameni pe ce platforma e nush ce aplicatie, ca sa va dati seama la ce nivel sunt!). Am pus niste intrebari apoi la care nu au stiut sa imi raspunda si m-au luat pe la Buzau cu niste prostii. Chestiile astea le-am comunicat apoi unei tipe HR care a stabilit apoi o intalnire cu un manager ca sa ma lamureasca ce naiba au vrut alea sa zica. Am apreciat gestul si omul a fost coerent si mi-a clarificat tot. Am primit feedback pozitiv si de la ele si de la el, urmand ca sa mai existe o discutie cu cineva si de aici s-a rupt firul. Mi-au comunicat o data la care sa revina si bineinteles ca nu m-au mai contacatat. I-am sunat eu totusi si mi-au promis ca revin in aceeasi zi cu un raspuns. Nimic. Tot eu am insistat si mi-au spus ca prin nush ce magie clientul s-a razgandit, ca... niste detalii care nu aveau niciun sens.

Sfat pentru alti candidati
De evitat !!! Atentie, sunt niste dubiosi, te mint, te duc cu zaharelu si iti pierd timpul care e important in aceste momente. Nu recomand nimanui aceasta companie, mi-am spus parerea mea si o sa ma opresc aici dar se pare ca e adevarat ce am auzit de la cunostintele care lucreaza in domeniu si care au avut de a face cu acesti indivizi. E fantastic ce se intampla acolo dar na, a trebuit sa ma conving eu singur...

Interviu Technical support Routing and switching

Am fost la interviu in Februarie 2016, in Bucuresti.
Durata interviu: 2 Zile.
Dificultate interviu: Mediu.

Cum a decurs interviu?
Eu am fost pana acum la 2 interviuri la aceasta companie. Nu am primit nici un feedback niciodata, desi am insistat.
Ultima propunere de interviu am avut-o in 2016 cand am intrebat-o pe domnisoara de la HR de ce ei nu trimit feedback chiar daca rau sau bun.
Din ce am inteles si de la alti colegi care au aplicat pentru job-uri pe software- si care au patit la fel-, ei au nevoie de un numar minim de x candidati chemati la interviu, asa ca te cheama, dai interviul si apoi liniste.

Intrebari si teste la interviu
Intrebarile la interviu sunt medii ca dificultate.

Sfat pentru alti candidati
Sa cereti feedback de la HR, poate se mai schimba lucrurile pe viitor. Luati in consideratie ca sunt sanse mari sa nu primiti nici un raspuns.

Sunt utile aceste informatii?
Ajuta si tu comunitatea impartasind detalii despre procesul de interviuri la Luxoft Romania

Adauga interviu

Interviu Java developer

Am fost la interviu in Noiembrie 2016, in Bucuresti.
Durata interviu: 3 Saptamani.
Dificultate interviu: Foarte dificil.

Cum a decurs interviu?
Am dat 2 interviuri tehnice pentru 2 proiecte diferite. Durata interviurilor a fost de peste 1 ora cu intrebari din toate domeniile: limbajul Java, paradigme, principii, design patterns, frameworkuri (folosite sau nu), baze de date (sql si no-sql), unix, orice ii trece prin minte seniorului respectiv.

Sfat pentru alti candidati
Ca sa reusesti la un astfel de interviu, ori trebuie sa ai o experienta foarte bogata, ori trebuie sa tocesti tot felul de principii. Nu se testeaza skillurile tale de programator si capacitatea ta de aprofundare si intelegere, ci lucruri pur teoretice destul de abstracte.

Interviu Junior Java developer

Am fost la interviu in Iunie 2016, in Bucuresti.
Durata interviu: 1 Zile.
Dificultate interviu: Mediu.

Cum a decurs interviu?
Interviu tehnic urmat de interviu Hr. Nu am primit raspuns in urma interviului.

Intrebari si teste la interviu
Intrebari teoretice despre principiul solid, design patterns.

Interviu QA Tester

Am fost la interviu in Octombrie 2015, in Bucuresti.
Durata interviu: 1 Zile.
Dificultate interviu: Usor.

Cum a decurs interviu?
Au fost 4 oameni la interviu, 2 romani si 2 nemti. Am vorbit numai in engleza. Am vorbit despre mine dupa care mi s-au pus intrebari. Nu a fost test scris, nu am avut interviu cu HR-ul si mi s-a facut oferta a 2-a zi

Intrebari si teste la interviu
Intrebari de programare- nivel incepator
ISTQB-nivel avansat
Linux-nivel incepator
Networking-nivel incepator

Motiv respingere oferta
Nu au facut o oferta conform asteptarilor mele.

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?