Interviuri companie Red Mountain Management

Dificultate Interviu
2 interviuri

2
Foarte dificil

Mediu

Foarte usor
Experienta Interviu
Pozitiva0%
Neutra0%
Negativa100%

Interviu Sales Account Manager

Am fost la interviu in Aprilie 2016, in Bucuresti.
Durata interviu: 1 Zile.
Dificultate interviu: Mediu.

Cum a decurs interviu?

Eu sunt profund dezamagita de modul in care s-a desfasurat interviul din doua puncte de vedere:
1) ajung pe strada Academiei, grabita sa gasesc numarul mai repede ca nu cumva sa intarzi dand dovada de neprofesionalism, in sfarsit gasesc cladirea, ajung cu 5 minute mai devreme, de la receptie mi se spune sa iau loc. ZIc si facut, doar ca eu eram programata la ora fix, iar domnisoara de la HR ajunge in birou la si 30 cu pachetelul ,binenteles, ca nu-i asa? de ce sa ne luam pauza la ora de pauza, cand putem sa mai lasam candidatii sa astepte jumatate de ora ca vorba aia.....nu le convine, sa si caute in alta parte...

2)Eu candidam pe un post de sales pe engleza-spaniola. Am discutat cu domnisoara si in romana, si in engleza, spunandu-i in ambele limbi ca imi doresc sa ma orientez catre un post de vanzari, fiind foarte explicita, exprimand-ma corect, limpede, transparent si deslusit. Toate bune si frumoase, clasicul interviu pentru sales cu tipicele intrebari si exercitii de roleplay. Nimic gresit pana aici. Interviul se incheie, ramane sa ne auzim la telefon sa fiu chemata la un al doilea interviu, plec ma duc si eu ca omul sa iau pranzul, la 20 de minute dupa ce plec de la Red Mountain, primesc un tel de la o doamna de la HR-ul lor care a inteles de la domnisoara cu care am avut interviul si cu care am discutat amanuntit, ca eu nu mi-as dori o cariera in vanzari, urmand sa mi faca o alta oferta. In acel moment i-am spus exact ceea ce i-am repetat domnisoarei care probabil ca visa in timp ce-mi lua mie interviul, ca atfel nu inteleg cum poti sa nu intelegi nici limba romana nici limba engleza in momentul in care esti desemnata sa intervievezi niste oameni.
Mda..si am incheiat discutia telefonica, pentru ca era o mare lipsa de profesionalism si nu as mai fi fost dispusa sa continui colaborarea cu aceasta companie. Nu judec o carte dupa coperta dar pur si simplu am avut sansa sa lucrez pentru companii mai mari si sa disting profesionalismul de neprofesionalism. Dar slava Domnului, ii multumesc lui Dzeu pentru ca asa vad locurile de care sa ma feresc.
NU vreau prea multe de la un angajator dar sunt lucruri minime,de bun simt catre care fiecare candidat ar trebui sa se orienteze si anume RESPECTAREA OREI. COMPANIILE SERIOASE SUNT PUNCTUALE, DAR SI ATENTIA DACA CEL CARE ITI IA INTERVIUL NU ESTE PREZENT CU TINE ACOLO SI NU ASCULTA CEEA CE II SPUI SAU SE GANDESTE LA ALTCEVA CA MAI APOI SA INTLEAGA TOTAL PE DOS SI SA ITI RASTALMACEASCA CUVINTELE, ATUNCI TU INCOTRO TE INDREPTI?

BAFTA TUTUROR CARE SUNT IN CAUTAREA UNUI JOB !

Intrebari si teste la interviu
Roleplay -in engleza, sa o conving pe domnioara sa cumpere telefonul pe care eu il promovez.
Intrebarile tipice unui interviu, nimic complicat sau greu.

Motiv respingere oferta
Pentru ca domnisoara de la HR nu a inteles ce i-am explicat si in romana si in engleza, si anume ca imi doresc sa lucrez in vanzari, ulterior fiind contacta de colega dansei pentru a mi se face o alta oferta.

Interviu Sales Representative

Am fost la interviu in Septembrie 2015, in Bucuresti.
Durata interviu: 3 Zile.
Dificultate interviu: Foarte usor.

Cum a decurs interviu?

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?