Interviuri companie Siveco Romania SA

Dificultate Interviu
1 interviuri

3
Foarte dificil

Mediu

Foarte usor
Experienta Interviu
Pozitiva0%
Neutra100%
Negativa0%

Interviu Senior Software Tester

Am fost la interviu in Noiembrie 2016, in Baneasa.
Durata interviu: 1 Zile.
Dificultate interviu: Mediu.

Cum a decurs interviu?

Am fost la ei la sediu. M-a intampinat o secretara batrana. Apoi a venit un nenea (peste 40 de ani :D ) de la development care se ocupa cu Java si am discutat diverse (daca vreau sa invat, daca ma pricep la SQL, Java - ei lucreaza cu Selenium pe partea de testare automata). Dupa discutiile cu el a concretizat ca stiu si SQL si Java. La final mi-a zis ca el isi da acceptul si ca o sa o trimita pe HR-ista sa discutam.
Vine o tanti (batrana, peste 40 de ani, dar la prima vedere amabila...poate asa si e :D ) si am purtat o discutie si cu ea, despre ce m-a facut sa vin la interviu etc.
Si nenea de la development si HR-ista au fost foarte relaxati la interviu si foarte prietenosi, m-a facut sa ma simt in largul meu :D . Intr-un final , am ajuns la discutia de salariu. Dupa asta, in 5 minute am terminat discutia si tipa de la HR m-a indemnat prietenos sa invat mai mult Selenium ca se va cauta pe viitor foarte mult. Intr-un fel mi-a dat de inteles ca nu ma vor angaja ca nu stiu suficient de bine Selenium si probabil ca am cerut si mult salariu (intre 5500-6500 ron).

Sfat pentru alti candidati
Cereti salarii mari daca sunteti bine pregatiti.

Atmosfera generala de la Siveco este cea dintr-o primarie ! :D Asa mi s-au parut mie oamenii, poate si din cauza ca acel Siveco S.A e abonat la contracte cu statul !

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?