Interviuri companie Societe Generale European Business Services SA

Dificultate Interviu
1 interviuri

3
Foarte dificil

Mediu

Foarte usor
Experienta Interviu
Pozitiva0%
Neutra0%
Negativa100%

Interviu HR Consultant

Am fost la interviu in Februarie 2017, in Bucuresti.
Durata interviu: 1 Luni.
Dificultate interviu: Mediu.

Cum a decurs interviu?

Am dat mai intai un test la limba franceza pe o platforma online, apoi o discutie telefonica in limba franceza. Am fost ulterior chemata la companie pentru un interviu cu HR. Aici am primit info despre companie si proiect, apoi cateva intrebari despre mine. In aceeasi zi, am vorbit si cu team leaderul proiectului si inca o coordonatoare. Mi-au mai spus inca o data ce auzisem de la HR, apoi mi-au zis ca programul e diferit, ca mai exista o tura. Apoi mi-au mai explicat in ce consta postul desi le-am zis ca am inteles.

Cand le-am zis ca sunt in discutii si cu alte firme au zis ca ma suna peste 2 saptamani. M-a sunat cineva din HR dupa 3 saptamani sa vada daca sunt interesata, le-am zis ca da. M-au intrebat daca mai vorbesc si cu alte firme, am zis iarasi ca da, si atunci, in loc sa primesc o oferta finala, dupa ce am dat toate interviurile, mi-au zis aceeasi replica pe care am primit-o de la team leader: ca o sa mai intervieveze candidati si ma vor suna in 2 saptamani.

Mi se pare o mare neseriozitate, nu exista comunicare HR si team leader. In plus nu inteleg ce urmaresc, probabil se asteptau sa fi fost deja refuzata de toate celelalte firmele ca sa-mi dea un salariu mai mic. A trecut o luna si ceva de la 1 interviu si inca nu au finalizat o oferta, desi la ultimul telefon mi-au zis ca feedbackul e unul pozitiv.

Imi pare rau pentru ca mi-a placut compania, dar neseriozitatea lor chiar m-a facut sa ma razgandesc.

Sfat pentru alti candidati
Asadar, daca va contacteaza pentru un post, mai cautati pentru ca s-ar putea sa asteptati dupa ei pana va saturati.

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?