Interviuri companie Suvoda Software SRL

Dificultate Interviu
2 interviuri

2.5
Foarte dificil

Mediu

Foarte usor
Experienta Interviu
Pozitiva0%
Neutra0%
Negativa100%

Interviu QA Software Engineer

Am fost la interviu in Februarie 2017, in Bucuresti.
Durata interviu: 2 Zile.
Dificultate interviu: Usor.

Cum a decurs interviu?
Am aplicat fara sa fi avut in CV ceva despre testare, cu toate astea am fost contactata pentru interviul telefonic de HR. Pana la interviul de HR, am participat si la un curs intensiv de testare.
Am trecut mai departe, la interviul telefonic tehnic. Si acesta a decurs ok, am raspuns la intrebari si am explicat conceptele. Am primit raspuns negativ pentru ca nu aveam experienta efectiva de munca (lucru stiut inca de cand am aplicat la job).

Intrebari si teste la interviu
Sa vorbesc despre metodele de testare pe care le cunosc, sa le explic
Testare a unui formular (ce valori as testa in anumite conditii)
SQL Basic (join-uri, functii agregate)

Sfat pentru alti candidati
Nu aplicati daca nu aveti experienta unui job/ internship in testare.

Interviu QA Software Engineer

Am fost la interviu in Septembrie 2016, in Bucuresti.
Durata interviu: 3 Zile.
Dificultate interviu: Mediu.

Cum a decurs interviu?
Interviul pentru QA Software Engineer este format din 3/4 etape. Prima etapa reprezinta un interviu telefonic cu o persoana din SUA. Sunt intrebari relativ usoare, despre experienta, ce te motiveaza, care este statutul tau in firma in care lucrezi si de ce ai ales Suvoda. A doua etapa este marcata tot de un interviu telefonic cu o persoana din Romania si este o evaluare tehnica pentru pozitia respectiva. A treia etapa, cea mai solicitanta, este o intalnire la sediul lor din Bucuresti unde esti intervievat de directorul HR si directorul QA din SUA, cu ajutorul unei videoconferinte. Ei sunt asistati si de coordonatorul QA si managerul HR din Romania. Este un interviu mixt de tip behavior si tehnic. Dupa ce se termina interviul trebuie sa dai si un test scris format din trei parti.

Sfat pentru alti candidati
Acum vine un mare minus. Eu am pastrat legatura cu directorul HR din SUA. Toate bune si frumoase pana cand s-a terminat al treilea interviu. M-am gandit ca daca mentin legatura cu HR-ul din SUA o sa am sanse foarte mari la un feedback, in cazul in care in Romania exista 50% sanse sa nu primesti un feedback de la HR. M-am inselat amarnic. Nu am primit un nici un raspuns iar dupa o saptamana si jumatate i-am contactat eu prin email unde mi-am exprimat politicos dorinta de a primii un feedback pentru canditatura mea. Nu am primit un raspuns. Sfatul meu este sa cautati in alta parte o pozitie similiara sau daca aveti nevoie urgenta de bani si esti dispus/a sa te umilesti cu speranta ca o sa pari carismatic/a si o treci de interviu sau macar ca o sa primesti un feedback., aplica.

P.S. - Inainte sa merg la al treilea interviu, am cautat firma Suvoda si pe site-uri din afara tarii. Acolo am gasit pe un site tip "unde lucram" rating-uri asemanatoare cu cel dat de mine, pentru interviu.

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?