Interviuri companie Tripsta.net

Dificultate Interviu
1 interviuri

2
Foarte dificil

Mediu

Foarte usor
Experienta Interviu
Pozitiva0%
Neutra0%
Negativa100%

Interviu Passenger Service Agent Front Office English Speakers

Am fost la interviu in Mai 2017, in Bucuresti.
Durata interviu: 1 Zile.
Dificultate interviu: Usor.

Cum a decurs interviu?

Pe data de 1mai ma prezint la interviu, ajung pe Str. Herastrau, sun pe fix la receptie si pe numarul de mobil al persoanei care ma invitase la interviu, nu raspunde nimeni, deduc ca nu e zi lucratoare la ei si ca au gresit invitandu-ma acolo. Un sfert de ora mai tarziu, primesc telefon, ma prezint, explic ca in e-mail nu am primit detalii referitoare la cladirea in care ii pot gasi si nici etajul, eu plecand din zona, crezand ca nu lucreaza nimeni. Sustin interviul cu o alta doamna decat marea hr-ista, mi se spune ca ziua urmatoarea voi avea un feedback. L-am avut, dar nu de la persoana cu care am sustinut interviu, insa de la marea hr-ista cu care trebuia sa sustin interviul ieri si care imi multumeste ca a avut oportunitatatea sa vorbeasca cu mine ieri :))))))

Pana acum, am crezut ca doar un hr-ist care nu stie diferenta intre salariul brut si net ma poate surprinde, dar unul care sa zica ca a vorbit cu tine si tu sa nu ai habar nu am intalnit !:))))

Sfat pentru alti candidati
O firma plina de feedback-uri negative pe site-urile internationale care m-a pus putin pe ganduri inainte sa ma deplasez la sediul lor dar HR-ul este absolut jenant !

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?