Ella Björns: „Comunitățile și afacerile trebuie să evolueze și să colaboreze în câmpul educației pentru progresul societății”
Marti, 10 Ianuarie 2017 0 comentarii 423 vizualizari

 

Ella Björns, Senior Global Consultant pentru FranklinCovey Education, companie de talie globală care a lansat publicații celebre precum 7 Habits of Highly Effective People sau Leader in Me, participă între 14 și 15 martie 2017  în calitate de speaker la Conferința de Leadership Feminin The Woman.

 

Cunoscută drept lider de opinie și trainer în sectorul educațional și business pentru peste 80.000 oameni din peste 40 țări, Ella a consiliat companii din sectorul public și privat din Asia și Orientul Mijlociu, Africa, Statele Unite și Europa. 90% dintre clienții companiei în care activează au fost incluși în lista Fortune 100, în timp ce 75% dintre ei se află în lista Fortune 500 ce include sute de companii internaționale, instituții guvernamentale sau educaționale.

 

Evenimentul The Woman, reper pentru domeniul leadershipului feminin, se desfășoară la Grand Hotel Italia***** din Cluj-Napoca și promovează importanța educației pentru societate și rolul esențial al femeii în procesul educațional.

 

Experți în leadership și management la toate nivelurile comunității

 

 

Ella Björns a dezvoltat și a educat sute de persoane din diferite domenii de activitate. „Un bun didact inspiră speranță, dezvoltă imaginația și induce iubirea de a cunoaște”, afirmă Ella Björns care participă la transformarea oamenilor și comunităților printr-o abordare unică în ceea ce privește dezvoltarea socială, emoțională și academică a indivizilor.

 

Comunitățile și afacerile trebuie să evolueze și să colaboreze în câmpul educației pentru progresul societății”, adaugă trainerul cu 8 ani experiență în domeniul televiziunii. Timp de 4 ani, Ella a ocupat poziția de Managing Director Home-Decoration Retail, într-o companie cu o cifră de afaceri de peste $20 milioane. Ella are o înțelegere profundă a activității de educator, de-a lungul carierei sale ajutând mii de oameni, echipe și companii să își maximizeze potențialul în domenii precum managementul de criză, creșterea echipelor, leadership sau dezvoltarea personală.

 

Schimbarea începe cu tine și continuă cu cei pe care îi educi

 

Cea de-a VI-a ediție a evenimentului de leadership feminin se va desfășura sub tematica „Educația, puterea de a schimba lumea”, iar pe parcursul a doua zile va include sesiuni de workshopuri, prezentări, dezbateri, studii de caz, zona expozițională. În 15 martie, femeile lider care au făcut o diferență în domeniul în care activează vor fi premiate în cadrul Galei Premiilor The Woman.

 

Alegerea educației ca temă de dezbatere nu este întâmplătoare. Aproximativ 300.000 de tineri din România cu vârste cuprinse între 18 și 24 de ani au abandonat școala în 2015, iar 377.000 de tineri sunt încadrați în categoria NEETS, adică persoane care nu urmează un program educațional sau nu lucrează, potrivit studiilor Eurostat.

 

 

Daniela Teodorescu, Redactor-Șef al revistei Avatanje.ro și arhitect al comunităților, a consolidat în jurul revistei pe care o conduce o comunitate de peste 2 milioane de oameni în 21 ani. Sub îndrumarea Danielei, revista promovează conceptul de educație modernă în România, propunând noi valori și modele educaționale. De-a lungul timpului, prin intermediul cunoștințelor acumulate, Daniela Teodorescu s-a implicat în acțiuni de advocacy și lobby, promovând egalitatea de șanse și susținând campanii sociale adresate mamelor singure, familiilor monoparentale sau femeilor cu dizabilități. Daniela s-a alăturat în acest an comunității The Woman în calitate de speaker la eveniment, tocmai din dorința de a motiva și promova femeia lider.

 

Printre speakerii anunțați se numără și Melissa Sterry, fondatorul Bionic City din Marea Britanie, câștigătoare a numeroase premii naționale și internaționale pentru inovare, creativitate și leadership. Conferința The Woman și-a făcut debutul în 2012 oferind, pe parcursul celor 5 ediții, paneluri de debate, workshop-uri și prezentări susținute de femei de renume național și internațional. Aflată în continuă dezvoltare, The Woman a dat viață revistei digitale The Woman.ro iar în cadrul ediției curente va lansa platforma de mentorat Womentors.ro. Înscrierile pentru noua ediție a Conferinței The Woman au început pe site-ul oficial: http://www.thewoman.ro/conference.

 

 

Evenimentul este organizat de Libero Events, agenția de evenimente și PR, B2B și B2C, sub semnătura căreia au loc conferințe precum HR Summit, TeCOMM, MarkDay, Architecture, Software Architecture Day, Digital Travel Forum, Cluj Sales Conference, Fiscalitate 24.7, Signal Connect, dar și târguri: Touristica.

 

Printre companiile care au înțeles importanța pe care educația o are în dezvoltarea comunităților și care susțin evenimentul, se numără:

 

Gold Partner: Carrefour

Partners: Sabion, Chic Ville, EuroGsm, Ciao Bella

Official Coffee: Meron

Official Car: RMB, She’s Mercedes

Supported by: Impress, Marty, Infinity Trophy, Wasabi.

 

Persoană de contact:

Mădălina Hodorog

Project Manager

Libero Events

Tel: 0741 401 399/​0773 392 397

Email: madalina@liberoevents.ro

Sursa: The Woman

Vezi toate stirile>>

Nu sunt comentarii. Fii primul care comenteaza acest articol!
Pentru a putea comenta va rugam sa intrati in contul dumneavoastra. In cazul in care nu aveti un cont, va puteti inregistra aici, nu dureaza mai mult de un minut.

Locuri de munca

Ultimele oferte de munca
Catena
BUCURESTI, Job national
full-time / 0 - 1 an experienta
Actualizat la: 06.02.2017
DB Global Technology SRL
BUCURESTI
full-time / > 5 ani experienta
Actualizat la: 21.03.2017
Piraeus Bank Romania
BUCURESTI
full-time / 1 - 5 ani experienta
Actualizat la: 14.03.2017
Manpower Romania
Cluj Napoca, Job national
full-time / Student/Absolvent
Actualizat la: 20.03.2017
Mood Media Romania
BUCURESTI
full-time / 0 - 1 an experienta
Actualizat la: 14.03.2017

Cele mai recente evaluari pachet beneficii

Ultimele informatii pachet beneficii
Honeywell Romania
  • Telefon de serviciu
  • Teambuildinguri / evenimente ...
Business ...
RCS&RDS
  • Telefon de serviciu
  • Masina de serviciu
Tehnician ...
Microsoft Romania
  • Telefon de serviciu
  • Teambuildinguri / evenimente ...
Engineer
BRD - Groupe Societe Generale
  • Asigurari servicii medicale
  • Concediu medical
Front Officer
H&M Romania
  • Concediu de maternitate & ...
  • Teambuildinguri / evenimente ...
Visual ...

Cele mai recente comentarii

Ultimele comentarii si evaluari despre firmele din Romania

Tezaur Investment Group


AnaManole

Buna ziua, Cam in cate zile de la primul interviu se primeste un raspuns?Multumesc!

Enea Services Romania


andreea0819

Nu zice nimeni nimic despre proiectul cu Vodafone? Unde oamenii ponteaza pe 1 proiect si de fapt ...

Mandarine International


Anderson

Lucrez in Mandarine de peste jumate de an. Salariile chiar sunt mari si captivante de asta am venit ...

RCS&RDS


divu

Urat tare pe departamentul instalari, nu recomand. Mult stres psihic si fizic... program de la ...

Farmavet


CrissCristi

Salutare, Am fost la un interviu la aceasta firma pentru pozitia de agent vanzari Bucuresti. Ai ...
calculator Salarii

Cele mai recente informatii despre salarii

Ultimele informatii despre salarii
2000 RON
Software Engineer
Electronic Arts Romania
3500 RON
Casier si lucrator comercial
Mega Image
1200 RON
Software Developer
Fortech SRL
5000 RON
Business analyst
Honeywell Romania
4500 RON

Cele mai recente stiri

Noutati din domeniul resurselor umane

Serviciul Român de Informații participă la Angajatori de TOP>>

O săptămână până la HR Summit Cluj-Napoca, punctul de întâlnire al specialiştilor HR din Transilvania!>>

Vineri și sâmbătă, la Angajatori de TOP: 30 de workshopuri și conferințe. 100 de companii. 5000 de joburi>>

Foarte mulți dintre cei care caută un job tind să creadă că interviurile sunt de fapt cam la fel. Cei care citesc aceste rânduri vor spune că nu este așa, deși nu își dau seama, dacă interviul este centrat pe întrebări care sunt în acord cu specificul filosofiei și culturii organizației respective sau dacă are drept obiect comportamentul candidatului[...]
“Cât de optimiști sunt românii în privința locului de muncă și a situației economice a țării, în anul 2017?”. Pornind de la această temă, am reușit să determinăm câțiva indicatori privind opinia respondenților despre situația de la propriul job, modul în care își vor petrece concediul în acest an și direcția spre care se va îndrepta România din punct de vedere economic[...]

VEZI MAI MULTE STIRI >>

Ne poti urmari si pe TwitterTwitter, Google+Google Plus sau FacebookFacebook
Toate firmele Despre proiect Cum functioneaza? Termeni si conditii de utilizare Publicitate Contact

www.undelucram.ro 2011-2017