Ella Björns: „Comunitățile și afacerile trebuie să evolueze și să colaboreze în câmpul educației pentru progresul societății”
Marti, 10 Ianuarie 2017 0 comentarii 360 vizualizari

 

Ella Björns, Senior Global Consultant pentru FranklinCovey Education, companie de talie globală care a lansat publicații celebre precum 7 Habits of Highly Effective People sau Leader in Me, participă între 14 și 15 martie 2017  în calitate de speaker la Conferința de Leadership Feminin The Woman.

 

Cunoscută drept lider de opinie și trainer în sectorul educațional și business pentru peste 80.000 oameni din peste 40 țări, Ella a consiliat companii din sectorul public și privat din Asia și Orientul Mijlociu, Africa, Statele Unite și Europa. 90% dintre clienții companiei în care activează au fost incluși în lista Fortune 100, în timp ce 75% dintre ei se află în lista Fortune 500 ce include sute de companii internaționale, instituții guvernamentale sau educaționale.

 

Evenimentul The Woman, reper pentru domeniul leadershipului feminin, se desfășoară la Grand Hotel Italia***** din Cluj-Napoca și promovează importanța educației pentru societate și rolul esențial al femeii în procesul educațional.

 

Experți în leadership și management la toate nivelurile comunității

 

 

Ella Björns a dezvoltat și a educat sute de persoane din diferite domenii de activitate. „Un bun didact inspiră speranță, dezvoltă imaginația și induce iubirea de a cunoaște”, afirmă Ella Björns care participă la transformarea oamenilor și comunităților printr-o abordare unică în ceea ce privește dezvoltarea socială, emoțională și academică a indivizilor.

 

Comunitățile și afacerile trebuie să evolueze și să colaboreze în câmpul educației pentru progresul societății”, adaugă trainerul cu 8 ani experiență în domeniul televiziunii. Timp de 4 ani, Ella a ocupat poziția de Managing Director Home-Decoration Retail, într-o companie cu o cifră de afaceri de peste $20 milioane. Ella are o înțelegere profundă a activității de educator, de-a lungul carierei sale ajutând mii de oameni, echipe și companii să își maximizeze potențialul în domenii precum managementul de criză, creșterea echipelor, leadership sau dezvoltarea personală.

 

Schimbarea începe cu tine și continuă cu cei pe care îi educi

 

Cea de-a VI-a ediție a evenimentului de leadership feminin se va desfășura sub tematica „Educația, puterea de a schimba lumea”, iar pe parcursul a doua zile va include sesiuni de workshopuri, prezentări, dezbateri, studii de caz, zona expozițională. În 15 martie, femeile lider care au făcut o diferență în domeniul în care activează vor fi premiate în cadrul Galei Premiilor The Woman.

 

Alegerea educației ca temă de dezbatere nu este întâmplătoare. Aproximativ 300.000 de tineri din România cu vârste cuprinse între 18 și 24 de ani au abandonat școala în 2015, iar 377.000 de tineri sunt încadrați în categoria NEETS, adică persoane care nu urmează un program educațional sau nu lucrează, potrivit studiilor Eurostat.

 

 

Daniela Teodorescu, Redactor-Șef al revistei Avatanje.ro și arhitect al comunităților, a consolidat în jurul revistei pe care o conduce o comunitate de peste 2 milioane de oameni în 21 ani. Sub îndrumarea Danielei, revista promovează conceptul de educație modernă în România, propunând noi valori și modele educaționale. De-a lungul timpului, prin intermediul cunoștințelor acumulate, Daniela Teodorescu s-a implicat în acțiuni de advocacy și lobby, promovând egalitatea de șanse și susținând campanii sociale adresate mamelor singure, familiilor monoparentale sau femeilor cu dizabilități. Daniela s-a alăturat în acest an comunității The Woman în calitate de speaker la eveniment, tocmai din dorința de a motiva și promova femeia lider.

 

Printre speakerii anunțați se numără și Melissa Sterry, fondatorul Bionic City din Marea Britanie, câștigătoare a numeroase premii naționale și internaționale pentru inovare, creativitate și leadership. Conferința The Woman și-a făcut debutul în 2012 oferind, pe parcursul celor 5 ediții, paneluri de debate, workshop-uri și prezentări susținute de femei de renume național și internațional. Aflată în continuă dezvoltare, The Woman a dat viață revistei digitale The Woman.ro iar în cadrul ediției curente va lansa platforma de mentorat Womentors.ro. Înscrierile pentru noua ediție a Conferinței The Woman au început pe site-ul oficial: http://www.thewoman.ro/conference.

 

 

Evenimentul este organizat de Libero Events, agenția de evenimente și PR, B2B și B2C, sub semnătura căreia au loc conferințe precum HR Summit, TeCOMM, MarkDay, Architecture, Software Architecture Day, Digital Travel Forum, Cluj Sales Conference, Fiscalitate 24.7, Signal Connect, dar și târguri: Touristica.

 

Printre companiile care au înțeles importanța pe care educația o are în dezvoltarea comunităților și care susțin evenimentul, se numără:

 

Gold Partner: Carrefour

Partners: Sabion, Chic Ville, EuroGsm, Ciao Bella

Official Coffee: Meron

Official Car: RMB, She’s Mercedes

Supported by: Impress, Marty, Infinity Trophy, Wasabi.

 

Persoană de contact:

Mădălina Hodorog

Project Manager

Libero Events

Tel: 0741 401 399/​0773 392 397

Email: madalina@liberoevents.ro

Sursa: The Woman

Vezi toate stirile>>

Nu sunt comentarii. Fii primul care comenteaza acest articol!
Pentru a putea comenta va rugam sa intrati in contul dumneavoastra. In cazul in care nu aveti un cont, va puteti inregistra aici, nu dureaza mai mult de un minut.

Locuri de munca

Ultimele oferte de munca
Help Net Farma
BUCURESTI, Ilfov
full-time / 0 - 1 an experienta
Actualizat la: 13.01.2017
Veo Worldwide Services (VEO ...
Constanta
full-time / 1 - 5 ani experienta
Actualizat la: 22.02.2017
Evolution Human Capital ...
Oradea
full-time / 1 - 5 ani experienta
Actualizat la: 09.12.2016
Vauban
BUCURESTI, Gaesti, Pitesti
full-time / 1 - 5 ani experienta
Actualizat la: 04.01.2017
DB Schenker Global Services ...
BUCURESTI
full-time / 1 - 5 ani experienta
Actualizat la: 06.02.2017

Cele mai recente evaluari pachet beneficii

Ultimele informatii pachet beneficii
Holzindustrie Schweighofer ...
  • Tichete de masa
  • Prima de sarbatori
Manipulant
Endava
  • Traininguri / formari ...
  • Asigurari servicii medicale
Software ...
Vodafone Romania
  • Tichete cadou
  • Traininguri / formari ...
Engineer
TATA Technologies Romania
  • Tichete de masa
  • Tichete cadou
Inginer ...
Ipsos Research Romania
  • Traininguri / formari ...
  • Asigurari servicii medicale
Analist

Cele mai recente comentarii

Ultimele comentarii si evaluari despre firmele din Romania

AMOMA


Florinescu

Zabest, in ce film traiesti daca spui ca la Amoma se consuma “substante interzise” ...

Endava


Miqtza

Hello,In Ploiesti nu exista sediu Endava, doar in Pitesti.

AMOMA


PinkFoxy

Buna Zabest. Din ceea ce scrii tu acolo mie mi se pare ca noi nu am lucrat in cadrul aceleiasi ...

Express People


asss

sal care ar mai fiii si alte probleme

Tezaur Investment Group


AnnA91

Buna, daca se va lucra in ture salariul va scadea?
calculator Salarii

Cele mai recente informatii despre salarii

Ultimele informatii despre salarii
5000 RON
Manager de echipa
Easy Asset Management IFN ...
2200 RON
Agent vanzari
Aplast
1200 RON
Agent vanzari B2B
GLS General Logistics ...
1600 RON
Customer Support Agent
Teleperformance Romania
2000 RON

Cele mai recente evaluari

Ultimele evaluari firme

Cele mai recente stiri

Noutati din domeniul resurselor umane

Au început înscrierile la ediția cu numărul 20 a celui mai mare târg internațional de universități din Sud-Estul Europei>>

David Deacon, Chief Talent Officer, Mastercard - despre cum poti dezvolta potentialul companiei tale>>

Femeia de top din România: despre ambiție, curaj și importanța eșecului la The Woman>>

Fiecare specialist în resurse umane se bucură atunci când a reuşit să-l selecteze pe cel mai bun candidat într-un post. Un moment mai puţin plăcut este acela în care un angajat alege să demisioneze[...]
Ana-Maria Brânză, Camelia Șucu sau Gabriela Szabó sunt printre speakerii naționali și internaționali care vor participa între 14-15 martie la cea mai importantă Conferință de Leadership Feminin din România, The Woman ce va reuni la Cluj-Napoca peste 500 femei lider[...]

VEZI MAI MULTE STIRI >>

Ne poti urmari si pe TwitterTwitter, Google+Google Plus sau FacebookFacebook
Toate firmele Despre proiect Cum functioneaza? Termeni si conditii de utilizare Publicitate Contact

www.undelucram.ro 2011-2017