David Deacon, Chief Talent Officer, Mastercard - despre cum poti dezvolta potentialul companiei tale
Miercuri, 22 Februarie 2017 0 comentarii 330 vizualizari

 

De la servicii financiar-bancare, procesatori de plati, audit, consultanta corporate si comert online, programe complexe de fidelizare a angajatilor, HR Summit propune o paleta larga de tematici, din care orice specialist de resurse umane are de invatat. Agenda evenimentului HR Summit Cluj cuprinde contur si se actualizeaza constant pe www.cluj.hrsummit.ro.

 

Intr-o piata competitiva condusa de dezvoltare tehnologica rapida, companiile isi propun sa formeze lideri, punand accent pe inovatie si diminuarea riscurilor. Nevoia liderilor transformationali -  cei care pun accent pe emotiile, valorile, stima de sine, obiectivele si nevoile celor pe care ii educa - este surprinsa foarte bine de catre cei de la Mastercard care isi propun ca liderii pe care ii cresc “sa fie diferiti si mai eficienti decat liderii de ieri.”

 

Unele dintre programele care vizeaza dezvoltarea potentialului unei companii, implica, printre altele: programe de training pentru formarea liderilor seniori, la nivel executiv, angajarea profesionistilor din alte zone decat cele de profil si nu in ultimul rand, programe de training care sa puna in valoare cat mai bine talentele din organizatie.

 

Experinta de HR fara granite : UK, US si  Hong Kong, oamenii sunt resurse principale

 

David Deacon

 

David Deacon, Chief Talent Officer Mastercard, este responsabil de selectarea si dezvoltarea talentului in companie. Echipa sa conduce o serie variata de practici in resurse umane in jurul lumii: planificare, managementul performantei, recrutare profesionista, management, leadership & dezvoltarea potentialului, formarea calitatilor critice, a cunostintelor si dezvoltarea carierei.

 

Inainte sa ocupe aceasta functie, David a activat in calitate de Managing Director la Credit Suisse si a fost responsabil de procesele de capital uman la nivelul bancilor. Anterior a fondat Institutul de Leadership la Credit Suisse First Boston, a creat un program de training la nivel mondial in cadrul activitatii de investitii bancare si a implementat sistemul HR pentru aceeasi companie si in Europa. Backgroundul profesional al lui David cuprinde activitate in companii precum Paribas, Deloitte Haskins & Sells si British Gas. 

 

Avand experienta unor culturi diverse - UK, US si  Hong Kong – David sustine prezentari  despre importanta managerilor in companii. Mai mult decat, in 2017 David lanseaza prima carte pe aceasta tema -“The Self Determined Manager”.  

 

Reprezentant  Societe Generale, la HR Summit Cluj

 

Daniela Vercellino

 

Lista speakerilor continua cu reprezentantul Societe Generale European Business Services, Directorul de resurse umane, Daniela Vercellino.  Absolventa a Facultatii de Psihologie si Stiinte ale Educatiei la Universitatea Babes-Bolyai din Cluj-Napoca, Daniela a ocupat in trecut pozitia de Recruitment Manager si Manager HR Romania, Polonia si Moldova la Stefanini EMEA. De asemenea, Daniela a activat ca Senior Consultant la  TARGET Executive Search iar cunostintele si experienta ei au fost puse de asemenea in beneficiul sistemului educational, in cadrul Scolii Nationale de Stiinte Politice. Daniela va analiza impreuna cu participantii  un studiu de caz despre Management Academy din cadrul SG EBS.S.

 

Optimizarea procesului de selectie si identificarea corecta a talentelor

 

Madalina Balan

 

Specialist din zona de training si consultanta in Resurse Umane, cu experienta de peste 10 ani in domeniu, Madalina Balan, Managing Partner HART Consulting, gestioneaza un portofoliu bogat de proiecte de talent management, selectie si dezvoltare pentru variate organizatii romanesti si multinationale. Psiholog, consultant senior, specialist in Psihologie Organizationala si managing partner la HART Consulting, Madalina este certificata in metodologia Hogan Assessments (Romania si Republica Moldova). Aceasta expertiza ajuta companiile sa optimizeze procesul de selectie, sa identifice corect talentele, sa identifice punctele forte si a ariile de dezvoltare la nivel individual in cadrul programelor de dezvoltare a angajatilor.

 

Tematica abordata de Madalina in cadrul evenimentului ne va arata care sunt greselile pe care companiile le fac in cadrul procesului de Talent Management.

 

HR Summit Cluj va avea loc in  29-30 martie 2017, in incinta Impact Hub Cluj-Napoca si este organizat de Libero Events, agentia de evenimente, B2B si B2C, sub semnatura careia au loc conferinte si workshop-uri: The Woman, HR Summit, TeCOMM, MarkDay, Architecture Conference&Expo, Software Architecture Day, Java Day, Agile Day,  Digital Travel Forum, Cluj Sales Conference, Fiscalitate 24.7, Signal Connect, dar si targuri:  Touristica.

 

Eveniment sustinut de: Popovici Nitu Stoica si Asociatii, Siveco Romania, Max Relax, Noerr, Chic Ville, Euro GSM, Black Card Events, Nestlers Group, Hart Consulting, Romanian Software, GentLab, KommIo, Mind Mi System

 

______________________________

Persoana de contact: Bianca Tritean, Project Manager

E-mail: bianca@liberoevents.ro

Tel:     +40 773 392 398

Sursa: HR Summit

Vezi toate stirile>>

Nu sunt comentarii. Fii primul care comenteaza acest articol!
Pentru a putea comenta va rugam sa intrati in contul dumneavoastra. In cazul in care nu aveti un cont, va puteti inregistra aici, nu dureaza mai mult de un minut.

Locuri de munca

Ultimele oferte de munca
Talent Center
BUCURESTI
full-time / 1 - 5 ani experienta
Actualizat la: 17.01.2017
UPA Solutions
BUCURESTI
full-time / 0 - 1 an experienta
Actualizat la: 28.02.2017
UPA Solutions
BUCURESTI
full-time / 0 - 1 an experienta
Actualizat la: 28.02.2017
ECTA 74 Software SRL
BUCURESTI
full-time / 1 - 5 ani experienta
Actualizat la: 08.03.2017
British American Tobacco ...
BUCURESTI, Job national
full-time / 1 - 5 ani experienta
Actualizat la: 28.02.2017

Cele mai recente evaluari pachet beneficii

Ultimele informatii pachet beneficii
CustomSoft
  • Teambuildinguri / evenimente ...
  • Cafea sau sucuri oferite ...
Senior Software ...
Teleperformance Romania
  • Tichete de masa
  • Asigurari servicii medicale
Customer Care ...
Preh Romania
  • Tichete de masa
  • Teambuildinguri / evenimente ...
SW Developer
Honeywell Romania
  • Teambuildinguri / evenimente ...
  • Telefon de serviciu
Business ...
RCS&RDS
  • Telefon de serviciu
  • Asigurari servicii medicale
Tehnician ...

Cele mai recente comentarii

Ultimele comentarii si evaluari despre firmele din Romania

Graitec Romania


Vasile5

Am vazut un anunt pe internet-Operator Introducere Date (Data Entry Operator).Care este salariul ...

Genpact Romania


CrissR

Salut, Am fost in weekend la targul de joburi si mi-am lasat cv-ul la standul lor. Tipa de acolo a ...

BRD Finance IFN SA


maria980

Buna. Stiti cumva in ce consta interviul pentru ofiter relatii clienti?

TRW Automotive Safety Systems


Gabriel21

Salut! Imi poate spune si mie cam pe unde ajunge salariul net al unui inginer controlul calitatii ...

CustomSoft


akened

Incep prin a mentiona ca nimic din ce am citit in comentariile dinainte de 2017 legate de aspectele ...
calculator Salarii

Cele mai recente informatii despre salarii

Ultimele informatii despre salarii
Senior Software Developer
CustomSoft
7000 RON
Agent Servicii Clienti
TELUS International Europe
2500 RON
1700 RON
Accounts Receivable
Accenture Romania
2000 RON
3000 RON

Cele mai recente stiri

Noutati din domeniul resurselor umane

Peste 10 000 de vizitatori și 400 de specialiști HR la Angajatori de TOP București. Urmează ediția Virtuală>>

Clujul devine pentru două zile HUB-ul HR-ilor din Transilvania>>

Serviciul Român de Informații participă la Angajatori de TOP>>

Când discutăm despre Captain America, Iron Man, Thor, Wonder Woman sau Jedi vorbim despre super puteri şi, mai mult decât atât, despre mindset. Prin abilităţile lor supra omeneşti şi imparţialitatea acţiunilor aceştia restabilesc echilibrul şi siguranţa societăţii[...]
Vineri și sâmbătă la Sala Palatului are loc Angajatori de TOP București, cel mai mare eveniment de carieră din România. Evenimentul reunește 100 de companii şi 5000 de oportunităţi de carieră, respectiv 30 de workshopuri și conferințe[...]

VEZI MAI MULTE STIRI >>

Ne poti urmari si pe TwitterTwitter, Google+Google Plus sau FacebookFacebook
Toate firmele Despre proiect Cum functioneaza? Termeni si conditii de utilizare Publicitate Contact

www.undelucram.ro 2011-2017