Implicații IT în managementul resurselor umane
Joi, 2 Martie 2017 0 comentarii 237 vizualizari

 

Românii cu studii superioare găsesc necesar ca jobul să le stimuleze abilitățile și să le ofere posibilitatea de a avansa rapid în cadrul companiei. Într-o oarecare măsură, tehnologia și automatizarea proceselor sprijină această dorință tot mai frecventă în rândul angajaților. Pe de altă parte, pentru angajații cu studii medii, salariul primează. La alegerea angajatorului, pe lângă salariu şi pachetul de beneficii (86%) sau responsabilităţile şi activitatea de zi cu zi (84%), flexibilitatea companiei şi programul de lucru sunt de asemenea prioritare.

 

România este cunoscută pentru industria IT din ce în ce mai dezvoltată, iar Clujul este al doilea HUB ca importanță în acest sector. Zeci de companii înființate, sedii noi construite dar și oameni care și-au schimbat domeniul de activitate - asta a generat noul val al tehnologiei. Discutăm în acest context de generația digital pentru care să fii în pas cu tehnologia este un must have, să activezi în IT este o oportunitate și să avansezi de la o poziție la alta în timp relativ scurt este un proces firesc.

 

 

“Noile generații de angajați sunt motivate de posibilitatea de a se implica activ în viața unei organizații, dar, în același timp sunt și foarte puțin legate de un anumit job. Posibilitatea de a utiliza tehnologia precum, de a o înțelege și a o utiliza la maximum, le dă încredere să își găsească un job mai interesant și mai bine plătit”, este de părere Doru Dima, Cofondator și Chief Product Officer, Great People Inside.

 

Automatizarea proceselor – adaptare rapidă și riscuri

 

„Capacitatea noilor generații de a utiliza tehnologia de ultimă generație precum și îngustarea din ce în ce mai evidentă a specializărilor prin automatizarea multor procese, îi fac pe aceștia să se integreze rapid într-o organizație dar, pe de altă parte, aceștia își pierd repede interesul și schimbă des job-ul”, spunea pentru o revistă de specialitate Doru Dima, Cofondator și Chief Product Officer, Great People Inside.

 

Cu peste 20 de ani de experiență în domeniul HR, Doru Dima este antreprenor și manager de succes, implementează și coordonează proiecte naţionale și internaţionale de anvergură. Doru este autorul unor cărţi de referinţă în domeniul de business, printre care „40 de strategii pentru succesul în afaceri”, „Dicţionar General de Afaceri”, „Managementul resurselor umane”, dar a redactat şi la numeroase cursuri şi articole ştiinţifice. 

 

Doru Dima va aduce în cadrul HR Summit Cluj-Napoca informații valoroase din zona de management, pe care le va corela cu situații reale, întâlnite în viața de zi cu zi.

 

Eficientizarea proceselor de HR – beneficiu pentru întreaga companie

 

 

“Când procesele de HR sunt eficientizate şi integrate nu au de câştigat doar cei din departamentul de HR, ci întreaga companie: salariaţii care urmează fluxuri simple, managerii care sunt degrevaţi de responsabilităţi administrative, compania care investeşte tot acest timp câştigat în dezvoltarea resurselor şi în core business”, declară Victor Dragomirescu, CEO Romanian Software.

 

Victor Dragomirescu are 20 de ani de experienţă în IT şi 15 ani de antreprenoriat. Pasionat de matematică şi computere, în 2015 Victor a absolvit un master în Business Administration. Atras de strategiile de business, planificare şi dezvoltarea produselor, în 2001 a fondat compania Romanian Software, compania de top din domeniul HR cu peste 400 de clienţi.

 

Despre cum domeniul IT conecteză oamenii, cea mai important resursă a unei companii și despre rolul pe care îl are tehnologia în eficientizarea proceselor, va discuta Victor Dragomirescu, împreună cu specialiștii HR din zona Transilvaniei, la HR Summit Cluj.

 

Difficult times? SuperHeRoes are here!

 

Agenda Conferinței de Resurse Umane include tematici care vizează HR-ul, prin raportare la: management, legal, soluții software, motivarea angajaților sau soft skills. Aceasta poate fi consultată aici: www.cluj.hrsummit.ro.

 

Conferința HR Summit se află la a XII – a ediție la nivel național și are loc în 29 și 30 martie, la Impact Hub Cluj-Napoca. Conferința este susținută de: Great People Inside, Popovici Nițu Stoica și Asociații, Siveco România, Nestlers Group, Noerr, Black Card Events, Hart Consulting, Psychometric Systems, Romanian Software, Chich Ville, Euro GSM, Edenred, GentLab, Kommio, Autoworld.

 

______________________________

Persoana de contact: Bianca Tritean, Project Manager

E-mail: bianca@liberoevents.ro

Tel:     +40 773 392 398

Sursa: HR Summit

Vezi toate stirile>>

Nu sunt comentarii. Fii primul care comenteaza acest articol!
Pentru a putea comenta va rugam sa intrati in contul dumneavoastra. In cazul in care nu aveti un cont, va puteti inregistra aici, nu dureaza mai mult de un minut.

Locuri de munca

Ultimele oferte de munca
Cargo-Partner Expeditii SRL
BUCURESTI
full-time / 1 - 5 ani experienta
Actualizat la: 27.01.2017
AIESEC
Strainatate, Job national
full-time / Student/Absolvent
Actualizat la: 11.02.2017
Bosch Service Solutions SRL
Timisoara
full-time / 1 - 5 ani experienta
Actualizat la: 22.03.2017
Evolve
BUCURESTI
full-time / > 5 ani experienta
Actualizat la: 14.02.2017
Team Extension
BUCURESTI
full-time / 1 - 5 ani experienta
Actualizat la: 13.03.2017

Cele mai recente evaluari pachet beneficii

Ultimele informatii pachet beneficii
CustomSoft
  • Program flexibil de lucru
  • Teambuildinguri / evenimente ...
Senior Software ...
Teleperformance Romania
  • Program flexibil de lucru
  • Tichete de masa
Customer Care ...
Preh Romania
  • Concediu de crestere a ...
  • Al 13-lea salariu
SW Developer
Honeywell Romania
  • Program flexibil de lucru
  • Teambuildinguri / evenimente ...
Business ...
RCS&RDS
  • Masina de serviciu
  • Asigurari servicii medicale
Tehnician ...

Cele mai recente comentarii

Ultimele comentarii si evaluari despre firmele din Romania

Graitec Romania


Vasile5

Am vazut un anunt pe internet-Operator Introducere Date (Data Entry Operator).Care este salariul ...

Genpact Romania


CrissR

Salut, Am fost in weekend la targul de joburi si mi-am lasat cv-ul la standul lor. Tipa de acolo a ...

BRD Finance IFN SA


maria980

Buna. Stiti cumva in ce consta interviul pentru ofiter relatii clienti?

TRW Automotive Safety Systems


Gabriel21

Salut! Imi poate spune si mie cam pe unde ajunge salariul net al unui inginer controlul calitatii ...

CustomSoft


akened

Incep prin a mentiona ca nimic din ce am citit in comentariile dinainte de 2017 legate de aspectele ...
calculator Salarii

Cele mai recente informatii despre salarii

Ultimele informatii despre salarii
Senior Software Developer
CustomSoft
7000 RON
Agent Servicii Clienti
TELUS International Europe
2500 RON
1700 RON
Accounts Receivable
Accenture Romania
2000 RON
3000 RON

Cele mai recente stiri

Noutati din domeniul resurselor umane

Peste 10 000 de vizitatori și 400 de specialiști HR la Angajatori de TOP București. Urmează ediția Virtuală>>

Clujul devine pentru două zile HUB-ul HR-ilor din Transilvania>>

Serviciul Român de Informații participă la Angajatori de TOP>>

Când discutăm despre Captain America, Iron Man, Thor, Wonder Woman sau Jedi vorbim despre super puteri şi, mai mult decât atât, despre mindset. Prin abilităţile lor supra omeneşti şi imparţialitatea acţiunilor aceştia restabilesc echilibrul şi siguranţa societăţii[...]
Vineri și sâmbătă la Sala Palatului are loc Angajatori de TOP București, cel mai mare eveniment de carieră din România. Evenimentul reunește 100 de companii şi 5000 de oportunităţi de carieră, respectiv 30 de workshopuri și conferințe[...]

VEZI MAI MULTE STIRI >>

Ne poti urmari si pe TwitterTwitter, Google+Google Plus sau FacebookFacebook
Toate firmele Despre proiect Cum functioneaza? Termeni si conditii de utilizare Publicitate Contact

www.undelucram.ro 2011-2017