The Woman lansează platforma Womentors
Joi, 2 Februarie 2017 0 comentarii 210 vizualizari

 

Mentoratul acoperă o nevoie. Poate consta într-o abilitate insuficient dezvoltată, o oportunitate care nu a fost dusă la bun sfârșit, lipsa curajului sau a încrederii în ideile proprii. De cele mai multe ori, mentoratul poate ridica pânzele împotriva curentului, poate pune bazele unei perspective de viitor, la fel cum conturează o viziune mai clară despre ce suntem capabili să realizăm. Mentorul este cel care crede în amprenta fiecăruia dintre noi asupra lumii și ne ajută să o construim așa cum o vedem.

 

Mentoratul este sărbătorit la nivel mondial în luna ianuarie prin National Mentoring Month de către organizații non-profit și numeroase entități culturale axate pe educație.

 

Conferința de Leaderhip Feminin The Woman își extinde rolul educațional în societate prin intermediul platformei Women Mentors www.womentors.ro, dedicată educării și orientării în carieră prin mentorat. Platforma oferă acces direct la experiențele de viață ale femeilor lider din diferite domenii și începând de astăzi este disponibilă pentru înscriere tuturor celor care doresc să își dezvolte cariera.  

 

Prin Women Mentors oferim oamenilor un spațiu de învățare și dezvoltare comună, prin care să asigurăm beneficiarilor programului un echilibru personal și profesional, să-i pregătim pentru provocările viitorului și să formăm oameni care să aibă la rândul lor un impact pozitiv la nivelul societății”, a precizat Crina Ciocian, organizator și leading partner al Conferinței de Leadership Feminin The Woman.

 

Statisticile privind educația din România sunt îngrijorătoare

 

300.000 tineri cu vârsta cuprinsă între 18 și 24 ani au abandonat școala în anul 2015, iar peste 370.000 tineri între 15 și 24 ani se află în rândul NEETS (Not in employment, education or training), conform Comisiei Europene (2015). De asemenea, doar 1,3% români participă în programe de educare continuă.

Totodată, cea mai mare parte a tinerilor din Romania nu beneficiază de spijinul unui mentor, un factor de stabilitate și echilibru pentru cariera oricărei persoane.

 

Mentoratul, practica de dezvoltare a carierei

 

Practica mentoratului este relativ absentă din sfera educațională a societății românești, având preponderență în țările vestice. Mentorii înscriși contribuie la creșterea și dezvoltarea persoanelor care doresc să își depășească limitele. Oferă susținere interpersonală bazată pe schimb de experiență și investesc cunoștințele dobândite pentru a dezvolta abilitățile celor pe care îi mentorează.

 

Cine poate fi mentee? Orice persoană orientată spre realizări personale și profesionale - se poate înscrie pentru a găsi un mentor care să-i permită să acumuleze cunoștințe, obiceiuri și valori, facilitându-i atingerea obiectivelor.

 

Care este procesul de înscrie? Înscrierea se realizează pe platforma oficială Womentors.ro, prin completarea formularului, atât pentru dobândirea calității de mentor, cât și pentru cea de mentee. După înregistrare, veți fi contactați de către echipa Womentors, care va realiza legătura dintre mentor și mentee, bazându-se pe informațiile furnizate de cel din urmă privind domeniul de interes și activitate. Pe toată perioada mentoratului, care poate dura între 6 luni și un an, inițiatorii proiectului vor monitoriza evoluția relației dintre mentor și mentee, solicitând feedback constant părților implicate.

 

Platforma a fost fondată pornind de la ideea că pentru a forma profesioniști este nevoie de modele alternative de educație, oferită prin puterea exemplului. Women Mentors agregă femei care și-au consolidat cariera și îi ajută pe cei aflați la început de drum să își atingă potențialul.

 

Despre The Woman și impactul conferinței la nivelul societății

 

Conferința de Leadership Feminin The Woman care stă sub semnătura Libero Events reunește anual peste 500 de femei lider care vizează dezvoltarea personală și profesională prin participarea la workshopuri și dezbateri sustinute de speakeri naționali și internaționali.

The Woman coagulează constant o comunitate feminină unită sub valorile libertății de expresie, pasiunii și dorinței de schimbare.


 

Date de contact:

Project manager: Andrei Kalman

Telefon: 0364 110 371

andrei@liberoevents.ro

Sursa: The Woman

Vezi toate stirile>>

Nu sunt comentarii. Fii primul care comenteaza acest articol!
Pentru a putea comenta va rugam sa intrati in contul dumneavoastra. In cazul in care nu aveti un cont, va puteti inregistra aici, nu dureaza mai mult de un minut.

Locuri de munca

Ultimele oferte de munca
Mellon Romania
Sibiu
full-time / 1 - 5 ani experienta
Actualizat la: 30.01.2017
Electrolux Romania (AEG, ...
Strainatate
full-time / 1 - 5 ani experienta
Actualizat la: 15.02.2017
Teamland
BUCURESTI
full-time / 1 - 5 ani experienta
Actualizat la: 07.12.2016
APT Resources and Services SRL
BUCURESTI
full-time / 1 - 5 ani experienta
Actualizat la: 31.01.2017
Lugera - The People Republic
BUCURESTI
full-time / 1 - 5 ani experienta
Actualizat la: 17.02.2017

Cele mai recente evaluari pachet beneficii

Ultimele informatii pachet beneficii
Raiffeisen Bank
  • Asigurari servicii medicale
  • Traininguri / formari ...
Analist
Holzindustrie Schweighofer ...
  • Asigurari servicii medicale
  • Concediu de maternitate & ...
Manipulant
Endava
  • Asigurari servicii medicale
  • Traininguri / formari ...
Software ...
Vodafone Romania
  • Asigurari servicii medicale
  • Tichete cadou
Engineer
TATA Technologies Romania
  • Asigurari servicii medicale
  • Concediu de maternitate & ...
Inginer ...

Cele mai recente comentarii

Ultimele comentarii si evaluari despre firmele din Romania

Mellon Romania


Marta22

Stie cineva cat mai e acum salariul pt consilier pe proiect bancar? Am interviu sapt viit si vreau ...

Luar SRL


Waffen

Am fost azi la interviu,patronul om de treabă, angajații plini de ei, sfidători. Firma lucrează ...

Top Line Europa


deniss

Tin sa mentionez ca am lucrat la aceasta firma in vara lu' 2016 si nu as recomanda experienta ...

Alumatic


dencuandrei

Nu recomand, am fost la interviu pentru reprezentant vanzari unde imi spune ca nu mai este de ...

AMOMA


Florinescu

Zabest, in ce film traiesti daca spui ca la Amoma se consuma “substante interzise” ...
calculator Salarii

Cele mai recente informatii despre salarii

Ultimele informatii despre salarii
5000 RON
Manager de echipa
Easy Asset Management IFN ...
2200 RON
Agent vanzari
Aplast
1200 RON
Agent vanzari B2B
GLS General Logistics ...
1600 RON
Customer Support Agent
Teleperformance Romania
2000 RON

Cele mai recente stiri

Noutati din domeniul resurselor umane

Au început înscrierile la ediția cu numărul 20 a celui mai mare târg internațional de universități din Sud-Estul Europei>>

David Deacon, Chief Talent Officer, Mastercard - despre cum poti dezvolta potentialul companiei tale>>

Femeia de top din România: despre ambiție, curaj și importanța eșecului la The Woman>>

Fiecare specialist în resurse umane se bucură atunci când a reuşit să-l selecteze pe cel mai bun candidat într-un post. Un moment mai puţin plăcut este acela în care un angajat alege să demisioneze[...]
Ana-Maria Brânză, Camelia Șucu sau Gabriela Szabó sunt printre speakerii naționali și internaționali care vor participa între 14-15 martie la cea mai importantă Conferință de Leadership Feminin din România, The Woman ce va reuni la Cluj-Napoca peste 500 femei lider[...]

VEZI MAI MULTE STIRI >>

Ne poti urmari si pe TwitterTwitter, Google+Google Plus sau FacebookFacebook
Toate firmele Despre proiect Cum functioneaza? Termeni si conditii de utilizare Publicitate Contact

www.undelucram.ro 2011-2017