Unde primesc străinii cele mai mari salarii din lume?


Vineri, 6 Ianuarie 2017 774 vizualizari

 

Expații care muncesc în Elveția sunt cei mai bine plătiți din lume, câștigând în medie 188.275 de dolari pe an, potrivit datelor publicate de HSBC, și citate de Bloomberg. „Combinația dintre salariile mari și cultura excelentă de muncă a plasat Elveția în fruntea topului atât în privința criteriilor financiare, cât și a bunăstării expaților”, a explicat Dean Blackburn, director al HSBC Expat.

 

Elveția s-a plasat pe prima poziție și în privința salariilor primite de expații care lucrează în sectorul bancar, pentru al doilea an consecutiv, arată news.ro. Nu doar salariile fac din Elveția, care găzduiește și sediul Națiunilor Unite în Geneva, cea mai bună destinație din lume pentru a munci în străinătate.

 

Între persoanele intervievate de HSBC, 69% au spus că echilibrul dintre viața privată și muncă s-a îmbunătățit în această țară, în timp ce 61% au afirmat că, în Elveția, cultura muncii este mai bună decât în țara lor de origine.

 

Pe următoarele două locuri s-au plasat Germania și Suedia.

 

Întreg articolul poate fi citit accesând sursa.

Articol scris de: Site-ul Revistei CARIERE

Vezi toate stirile>>

Nu sunt comentarii. Fii primul care comenteaza acest articol!
Pentru a putea comenta va rugam sa intrati in contul dumneavoastra. In cazul in care nu aveti un cont, va puteti inregistra aici, nu dureaza mai mult de un minut.