Este tot mai dificil să gasești

un loc de muncă

care să îți garanteze acoperirea nevoilor personale și dezvolarea profesională continuă, chiar și din poziția unui candidat 45+?

Descoperă campania națională Angajez 45+ și fă-ți vocea și ideile auzite!

ideile auzite

Proiectul are forma unui manifest de combatere a crizei forței de muncă și a discriminării pe criterii de vârstă la angajare și își propune să scoată în evidență caracteristicile deosebite ale candidaților seniori, cu scopul educării actorilor din piață.

Dorim să fim promotorii unei atitudini sănătoase în ceea ce privește orientarea angajatorilor pe durata proceselor de recrutare și întelegem că pentru succesul inițiativei noastre sunt necesare schimbări profunde și minți deschise.

De aceea, te încurajăm să te reanalizezi și redescoperi în postura de candidat!


Care crezi că sunt avantajele angajării unui candidat 45+?

Care crezi că sunt plusurile unor candidați maturi?

Cum crezi că poți contribui la educarea pieței forței de muncă?

Ai motivația necesară pentru a continua să te dezvolti profesional, să te reinventezi și să devii un profesionist în ceea ce faci?


Abilitatea de a-ți pune întrebări și a-ți oferi răspunsuri este o necesitate în contextul actual, marcat de aceste dificultăți în găsirea unui loc de muncă potrivit.

Asa că pășește în afara zonei de confort, accesează site-ul proiectului și fii în permanență la curent cu activitațile pe care le desfăsurăm și care te-ar putea interesa!

Aici găsești job-urile disponibile și dedicate categoriei de candidați 45+, din cadrul proiectului Angajez 45+! Redescoperă pasiunea pentru ceea ce faci, promovează determinarea și maturitatea care te caracterizează și contribuie la combaterea discriminării pe criterii de vârstă, în piața forței de muncă!

Sunt un angajator incluziv

Sunt angajator

Vreau mai multe info
Vreau să postez gratuit locuri de muncă

Postarea de joburi în segmentul 45+ este gratuită

Ce spun fondatorii

Ce spun fondatorii

Rodica Obancea - Co-Fondator Angajez 45+, Master Certified Coach (MCF) & Co-Fondator Great HRs Community

Am creat proiectul Angajez 45+ cu scopul de a aduce împreună și de a alinia actorii din piața forței de muncă în direcția depășirii obstacolelor la angajare.

Alina Anghel - Co-Fondator Angajez 45+, Owner @The Basics Agency & Co-Fondator Great HRs Community

Am reperat mai multe mituri în piața muncii din România care trebuie investigate și adresate ca oportunități de îmbunătățire a comunicării între candidați și angajatori.