Este tot mai dificil sa gasesti

un loc de munca

care sa iti garanteze acoperirea nevoilor personale si dezvolarea profesionala continua, chiar si din pozitia unui candidat 45+?

Descopera campania nationala Angajez 45+ si fa-ti vocea si ideile auzite!

ideile auzite

Proiectul are forma unui manifest de combatere a crizei fortei de munca si a discriminarii pe criterii de varsta la angajare si isi propune sa scoata in evidenta caracteristicile deosebite ale candidatilor seniori, cu scopul educarii actorilor din piata.

Dorim sa fim promotorii unei atitudini sanatoase in ceea ce priveste orientarea angajatorilor pe durata proceselor de recrutare si intelegem ca pentru succesul initiativei noastre sunt necesare schimbari profunde si minti deschise.

De aceea, te incurajam sa te reanalizezi si redescoperi in postura de candidat!


Care crezi ca sunt avantajele angajarii unui candidat 45+?

Care crezi ca sunt plusurile unor candidati maturi?

Cum crezi ca poti contribui la educarea pietei fortei de munca?

Ai motivatia necesara pentru a continua sa te dezvolti profesional, sa te reinventezi si sa devii un profesionist in ceea ce faci?


Abilitatea de a-ti pune intrebari si a-ti oferi raspunsuri este o necesitate in contextul actual, tmarcat de aceste dificultati in gasirea unui loc de munca potrivit.

Asa ca paseste in afara zonei de confort, acceseaza site-ul proiectului si fii in permanenta la curent cu activitatile pe care le desfasuram si care te-ar putea interesa!

Aici gasesti job-urile disponibile si dedicate categoriei de candidati 45+, din cadrul proiectului Angajez 45+! Redescopera pasiunea pentru ceea ce faci, promoveaza determinarea si maturitatea care te caracterizeaza si contribuie la combaterea discriminarii pe criterii de varsta, in piata fortei de munca!

Descopera oportunitatile de angajare si APLICA!

APLICA!

Sunt un angajator incluziv

Sunt angajator

Vreau mai multe info
Vreau sa postez gratuit locuri de munca

Postarea de joburi in segmentul 45+ este gratuita

Ce spun fondatorii

Ce spun fondatorii

Rodica Obancea - Co-Fondator Angajez 45+, Master Certified Coach (MCF) & Co-Fondator Great HRs Community

Am creat proiectul Angajez 45+ cu scopul de a aduce împreună și de a alinia actorii din piața forței de muncă în direcția depășirii obstacolelor la angajare.

Alina Anghel - Co-Fondator Angajez 45+, Owner @The Basics Agency & Co-Fondator Great HRs Community

Am reperat mai multe mituri în piața muncii din România care trebuie investigate și adresate ca oportunități de îmbunătățire a comunicării între candidați și angajatori.