Câte scaune întorci la Vocea Angajării? Crowe România lansează o campanie de recrutare altfel

Distribuie

Pe o piață de servicii cu o comunicare tot mai formală, Crowe România iese din linie cu un concept de campanie tânăr și îndrăzneț, plin de umor și autoironie.

 

„Vocea Angajării” îl are drept protagonist pe George Bonea, cunoscut în online pentru emblematicul său personaj speaker demotivațional, și își propune să genereze brand awareness, dar și să atragă noi angajați dornici de un mediu de lucru fresh.

 

Clipul creat de George, 100% material viral, prezintă o serie de interviuri de angajare sub forma unei audiții tip „Vocea României”. Astfel, Crowe România creionează portretul angajaților săi: tineri, funny, dar și foarte serioși cu jobul lor, oameni care investesc constant pentru a se perfecționa.

 

Ideea clipului a fost să arătăm că atmosfera de la Crowe e una degajată și prietenoasă. Și metafora parodierii după Vocea României în context de job e meta-filosofică: primești job-ul după cum și ce cunoști, nicidecum după aspect”, povestește George Bonea, copywriter, blogger, speaker demotivațional și autor.

 

Deschiderea pentru o astfel de abordare și „mâna liberă” la creativitate vine, cu toate acestea, din interiorul companiei.

 

Am vrut să ne diferențiem de ceilalți jucători de pe piață și să punem în față cel mai mare atu al nostru: oamenii Crowe. Ei sunt motorul reușitelor și succesului de care ne bucurăm la Crowe, iar profesionalismul și know-how-ul de care dăm dovadă pornesc de la ei. Așa că am zis: totul sau nimic. Iar rezultatul a fost unul pe măsura așteptărilor noastre: impecabil”, ne-a mărturisit Manuela Furdui – Managing Partner Crowe România.

Până acum domeniul contabilității, taxelor și al auditului a fost o limbă străină pentru mine. Când am acceptat proiectul Crowe-diARK-MăBucur, m-am gândit că mai învăț și eu una alta...”, glumește George.

 

Last but not least, personajele din clipul „Vocea Angajării” nu sunt actori, ci sunt chiar #oameniiCrowe. Dornici să facă parte dintr-un proiect altfel, ei au zis „Da” provocării de a juca într-un viral ce spune povestea mediului lor de lucru: tânăr, deschis, plin de umor, ideal pentru cei ce își doresc o carieră de succes, dar și un loc de muncă în care să se simtă de-ai locului.

 

Cei ce vor să-și testeze puterile de a întoarce scaunele Vocea Angajării la un interviu real în cadrul Crowe România sunt invitați să își contacteze potențialii viitori colegi la adresa recrutare@crowe.ro.

Cum este experiența ta cu angajatorul?

Adaugă evaluare

Creează-ți un CV

Impresionează din prima cu un CV într-un format atractiv

Creează CV