Luxoft - BONUS GIGAnt la angajare pentru luna octombrie (Senior Java & UI developers)

Luxoft - BONUS GIGAnt la angajare pentru luna octombrie (Senior Java & UI developers)

Distribuie

Ești pasionat de tehnologie? Ești abil în Java sau UI? Ți-ar plăcea să lucrezi de acasă, din confortul canapelei?

Avem o știre de ultimă oră pentru tine: Luxoft România oferă un BONUS consistent tuturor programatorilor de Java sau celor de UI (Angular, Node.js sau React) care acceptă o ofertă de angajare în luna octombrie.

 

Iată știrea pe larg: IT-iștii seniori interesați pot obține în cadrul Luxoft poziții foarte căutate în România din zonele de Banking și Capital Markets.

Compania anunță că proiectele bancare se vor desfășura pe o perioadă îndelungată. Acest fapt le asigură angajaților posibilitatea de a se specializa în arii precum Private Banking, Wealth Management, Anti Money Laundering, Anti Financial Crime, Credit Risk și multe alte domenii de pe radarul angajatorilor.
 

Beneficiile nu lipsesc din ofertă: Luxoft le oferă viitorilor săi angajați posibilitatea de a lucra de oriunde din țară, cu tehnologii noi și extrem de căutate pe piața forței de muncă worldwide.

În plus, cei ce se angajează la Luxoft au la dispoziție gratuit 300 de cursuri pentru dezvoltarea profesională, utile oricărui viitor angajator.
 

Trebuie să știii că în România se află unul dintre cele mai mari centre de training Luxoft la nivel global. Aici, ca angajat, beneficiezi de acces facil și super-rapid la oportunități de perfecționare.
 

Octombrie este o lună specială pentru Luxoft. Este momentul în care compania a ajuns la 2000 de angajați. Până la final de an, încă 150 de specialiști din toată țara se vor alătura echipei.
 

Ce zici? Ai ce-ți trebuie ca să faci parte dintre ei?

Mai mult, cei care se angajează și intenționează să se orienteze spre roluri de coordonare beneficiază de o serie de programe complexe care îi pot pregăti pentru viitoarele provocări în noua funcție de conducere.

 

Unde te simți strong?

Angular developer? Java developer? Node JS developer? React?

Descoperă jobul care te merită și obține BONUS-ul pe care îl meriți!

Intră acum pe pagina Luxoft! Recompensa valabilă doar în Octombrie!

Cum este experiența ta cu angajatorul?

Adaugă evaluare

Creează-ți un CV

Impresionează din prima cu un CV într-un format atractiv

Creează CV