McDonald’s e pentru tine! Cum să ajungi de la Manager Trainee la Director de restaurant în 3 ani?

McDonald’s e pentru tine! Cum să ajungi de la Manager Trainee la Director de restaurant în 3 ani?

Distribuie

Ea este Ingrid, are 36 de ani și conduce unul dintre cele 92 de restaurante McDonald’s din România.               

 Hai să descoperi parcursul ei profesional:          

                                             

1. Acum 3 ani s-a angajat la McDonald’s;

2. A ales Programul de Pregătire pentru Manageri Trainee;

3. Astăzi este Director de restaurant de succes la McDonald’s Slatina.

 

Vrei să știi cum a reușit să obțină „numeroase rezultate deosebite” alături de echipa ei? Lasă-te inspirat de povestea ei. Citește articolul în întregime și vei simți până la final cum capeți propriile aripi profesionale. Iar dacă te atrage ideea de a intra în super-echipa condusă de Ingrid, poți aplica pentru o carieră de succes la Angajatorul de Top McDonald’s. Ți-am pregătit un link în ultima frază.

 

Cum a fost experiența ta de Manager Trainee?

Pot spune că a fost o experiență inedită.

Mi-am început activitatea în restaurantul Craiova DT, în martie 2019, unde am urmat toate etapele programului de pregătire pentru Manageri Trainee, alături de o echipă foarte experimentată și dedicată. Apoi, mi-am continuat pregătirea în restaurantul Craiova Mall, unde m-am familiarizat cu procedurile sistemului Experience of Future, iar în luna august 2019, am acceptat provocarea de a lucra în restaurantul Slatina DT.

Ritmul programului de instruire este unul accelerat și, în permanență, am fost motivată de către colegii mei profesioniști și extrem de implicați să parcurg cu succes fiecare etapă. Pot spune că am avut ocazia să acumulez informații de la ei care nu-mi sunt utile doar la locul de muncă, ci și în viața de zi cu zi, iar acest lucru, mi-a trezit dorința de a învăța cât mai multe și de a-mi depăși propriile limite.

 

Cum te ajută din perspectiva poziției de acum de Director de restaurant?

În primul rând, pe parcursul acestui program, am avut ocazia să învăț și să descopăr modul în care pot atinge standardele și obiectivele McDonald's în ceea ce privește calitatea, servirea, curățenia și valoarea, pe care le pune în aplicare fiecare angajat al companiei.

În al doilea rând, având la dispoziție permanent pașii ce trebuie urmați și observând în jurul meu standardele de calitate și responsabilitate, mi-am dezvoltat și eu această rigurozitate pe care am aplicat-o încă de la început în echipa restaurantului Slatina DT, pe care am ajuns să o conduc.

 

Cum te ajută să-ți coordonezi mai bine echipa?

Principalele abilități pe care le-am dezvoltat prin parcurgerea etapelor din programul Manager Trainee sunt îmbunătățirea abilităților de comunicare, coordonare și cooperare. Toate acestea, sunt absolut necesare pentru buna conducere a echipei restaurantului, alături de care reușim să obținem rezultate deosebite pe toate planurile și să ne atingem întotdeauna obiectivele.

 

Cum ți se pare programul de Manager Trainee, acum din rolul de Director de restaurant? 

Consider că este un program foarte bine gândit și structurat, care oferă oportunitatea participanților de a-și construi o carieră de lungă durată într-o companie recunoscută la nivel mondial.

Totodată, oferă posibilitatea de a cunoaște atribuțiile și specificul fiecărei poziții din cadrul restaurantului, ceea ce ajută la coordonarea echipei și la atingerea potențialului maxim al fiecărui membru. 

 

Care sunt din punctul tău de vedere, cele mai importante beneficii și avantaje ale programului?

Programul Manager Trainee este unul foarte bine documentat care oferă toate informațiile necesare și șansa de dezvoltare într-un timp scurt, prin care participanții pot evolua atât pe plan profesional, cât și pe plan personal.

De asemenea, pot spune că reprezintă o rampă de lansare pentru orice persoană care își dorește să-și dezvolte abilitățile de leadership, coordonare și comunicare, oferind o carieră stabilă pe termen lung.

 

Ne poți spune câteva cuvinte despre tine: educație, experiență, restaurantul în care ești Director de restaurant, vârstă.

Mă numesc Ingrid Paltin, am 36 ani și am absolvit Facultatea de Științe Juridice și Administrative, din cadrul Universității din Pitești, specializarea Drept. M-am alăturat echipei McDonald’s acum trei ani, iar din iunie 2021 ocup funcția de Director de restaurant Slatina DT.

Sunt foarte fericită că am făcut această alegere, deoarece mi-a oferit un sentiment de satisfacție, devenind un membru de bază al echipei alături de care am reușit să obțin numeroase rezultate deosebite.


Vrei să intri și tu în familia happy a angajațior McDonald’s? Suntem convinși că ești perfect conștient de capacitățile tale profesionale. Te atrage ideea de a-ți fructifica competențele și de a arde ultra-rapid etapele profesionale pentru a obține succes cât alții în 10?

Aplică la Angajatorul de top cu un Super-CV marca Undelucram și ai șansa de a intra în Programul de Pregătire pentru Manager Trainee. Hai și tu!

Cum este experiența ta cu angajatorul?

Adaugă evaluare

Creează-ți un CV

Impresionează din prima cu un CV într-un format atractiv

Creează CV