Recomandă un prieten pentru echipa unui angajator transparent și câștigă 500 euro net

Recomandă un prieten pentru echipa unui angajator transparent și câștigă 500 euro net

Distribuie

Știai că, în ultimii doi ani, Libra Internet Bank a fost aleasă Angajator de Top în clasamentul Undelucram.ro? Ne-am bucurat de fiecare dată că există companii în România care, în ciuda condițiilor dificile de pe piața forței de muncă, aleg să clădească o cultură organizațională sănătoasă, ce se reflectă zi de zi în relația cu angajații.  

Acum cel mai bun angajator din domeniul financiar-bancar 2020 & 2021 își deschide porțile către noi membri în echipa sa. Iar tu poți fi cel care îi propune. Vestea bună: pentru fiecare recomandare concretizată cu o angajare, Libra te răsplătește. Citește articolul până la final și descoperă beneficiile implicării tale.

 

Libra Internet Bank îți oferă șansa de a câștiga un buget extra pentru visurile tale printr-o nouă campanie de referral. 

În această perioadă a anului, gândurile noastre se îndreptă inevitabil către…CONCEDIU. Un singur cuvânt, dar zeci de opțiuni, planuri, dorințe. Oare ce să alegi, astfel încât să îți îndeplinești cele mai mari visuri, dar să te încadrezi și în buget?

Libra vine în întâmpinarea ta cu o soluție. Recomandă unul sau mai mulți prieteni potriviți pentru rolurile disponibile pe pagina de Cariere și, dacă aceștia vor fi angajați, vei primi 500 euro net pentru fiecare recomandare, pe care îi poți cheltui cum îți dorești.

Pozițiile pentru care poți trimite recomandări sunt diverse:

- de la roluri entry level, până la cele cu un nivel înalt de senioritate;

- de la Vânzări la IT, de la Operațiuni la Administrare Riscuri; de la Marketing, până la Quality Management;

- de la roluri în Sediul Central din București, până la roluri din diferite orașe din țară (Cluj, Iași, Timișoara etc.) 

 

De ce merită să recomanzi prieteni pentru echipa Libra?

Recent, Libra Internet Bank a devenit prima bancă din România care publică marja salarială în anunțurile de angajare, din dorința de a oferi candidaților un grad cât mai mare de informare și transparență.

Gabriela Constantinescu, HR Director Libra Internet Bank, în articolul ZF: Acest proiect-pilot, prin care am început să comunicăm plaja salarială încă din anunţul de recrutare, îşi propune să contribuie la această bună informare a candidaţilor şi să le faciliteze astfel luarea deciziilor. Bineînţeles, oferta noastră finală de angajare ţine cont de fiecare dată de mai multe elemente, precum echitatea internă sau nivelul de salarizare din piaţă corelat cu experienţa şi competenţele candidatului selectat.

 

Acesta este doar unul dintre motivele pentru care merită să recomanzi un prieten pentru echipa Libra. Mai multe motive îți oferă chiar ei:

- Suntem una dintre cele mai digitalizate și agile bănci din regiunea est-europeană și pionieri în lansarea serviciilor și produselor online în România: primul cont 100% online & primul credit 100% online și multe alte servicii bancare digitale.

- Vârsta medie este de 33 de ani - suntem energici, adevărați specialiști și vei găsi aici întotdeauna oameni dispuși să te ajute; 

- Investim și oferim recunoaștere tuturor colegilor noștri. Odată ajuns în echipă, te faci remarcat rapid și promovezi în baza rezultatelor tale: peste 70% dintre colegii care ocupă poziții manageriale provin din promovare internă.

- Construim programe pentru angajați, în strânsă legătură cu pasiunile și nevoile lor de dezvoltare: Libra Energize, Libra Cultural, Libra Voices, Debatable, Mentoring, peste 20,000 de ore training anual. 

- Nu în ultimul rând, conform topului Undelucram.ro, Libra este cel mai bun angajator din domeniul financiar-bancar în 2020&2021.   

 

Dacă știi deja pe cine vei recomanda, tot ce trebuie să faci este să completezi formularul de mai jos:

RECOMANDĂ!

It`s a win-win!

Ești HR? Află cum să recrutezi eficient!

Hai în clubul angajatorilor cu rată mare de retenție și costuri de recrutare mici.

Vreau să știu

Dorești să-ți faci munca mai ușor?

Noi îți explicăm cum îți poți administra eficient Brandul de Angajator în comunitate.

Află mai multe