Salt Bank
Medium
Positive experience
I accepted the offer
Received answer
How did the interview go?
Am fost sunat de catre HR si mi-a fost explicata pozitia pentru care am aplicat si procesul de recrutare in ce consta.
Am primit un set de intrebari la care trebuia sa raspunzi intr-un anumit timp. Eg. 30 intrebari / 60 de minute timp de rezolvare. Dupa completarea acestui chestionar, la aproximativ 2 zile am primit feedback in ceea ce priveste raspunsul la aceste intrebari cat si faptul ca am trecut in urmatoarea etapa a interviului. Discutia cu hiring manager a fost una foarte ok, am primit raspunsuri la intrebarile pe care le-am avut si in acelasi timp mi-a fost explicata strategia companiei pe timp mediu si ce se asteapta de la o persoana ce va ocupa pozitia aceea.
Interview questions and tests
Intrebari specifice postului pentru care am aplicat, tehnice, non tehnice (soft skills) si bineinteles best practices in ceea ce priveste implementarea anumitor solutii.
Log in to view all information
LeasePlan Romania
5 days