Pro
Am lucrat in echipa responsabila cu produsul GravityZone. Am invatat foarte multe lucruri de la ei. Desi restul echipelor erau un pic mai nimplicate, datorita lead-ului pot spune ca eram o echipa chiar unita. Am lucrat cu destul de multe tehnologii web, programul foarte flexibil. Pot spune ca erau perioade mai relaxate insa au fost si perioade mai dificile - ca in orice proiect. Pastrez legatura chiar si acum cu fostii colegi.
Contra
Din pacate partea de soft skills ar putea fi inbunatatita. Procesul de evaluare nu era standardizat si era destul de subiectiv - nu stiai ce aveai de facut ca sa te imbunatatesti. Nu prea aveai cum sa alegi alte tehnologii in afara de cele care existau deja.
Fost angajat 2017 - Full time - Bucuresti
Perioada de muncă: 5-6 ani.
Recomand această firmă cunoscuților.
Am fost de ajutor? Spune-le și altora!
Adaugă experiența ta în cadrul unei companii sau experiența unui interviu recent și ai acces la mai multe rezultate
O experienta placuta, un loc bun din care iti poti incepe cariera
05.01.2021 - Angajat - Full time
Proceduri și valori
Pro
- flexibilitatea programului de munca - posibilitatea de a interactiona cu tehnologii noi - oameni saritori care sunt gata sa te ajute la nevoie (lucru esential pentru persoane tinere care vor sa se dezvolte)
Ai adăugat deja o contribuție? Intră în contul tău
Un loc de munca modern, cu practici standardizate, clare si gandite.
21.12.2020 - Angajat - Full time
Proceduri și valori
Pro
- oportunitati de avansare, in timp - se pastreaza work-life balance - posibilitatea sa inveti lucruri noi, sa iti schimbi echipa si implicit tehnologia pe care lucrezi
Ai adăugat deja o contribuție? Intră în contul tău
Un loc foarte bun cu colegi dispusi sa te invete.
15.01.2021 - Fost angajat 2017 - Full timePro
Contra
Fost angajat 2017 - Full time - Bucuresti
Perioada de muncă: 5-6 ani.
Recomand această firmă cunoscuților.
O experienta placuta, un loc bun din care iti poti incepe cariera
05.01.2021 - Angajat - Full timePro
- flexibilitatea programului de munca
- posibilitatea de a interactiona cu tehnologii noi
Ai adăugat deja o contribuție? Intră în contul tău
Un loc de munca modern, cu practici standardizate, clare si gandite.
21.12.2020 - Angajat - Full timePro
- oportunitati de avansare, in timp
- se pastreaza work-life balance
E frumos, dar nu prea.
07.12.2020 - Fost angajat 2020 - Full timePro
colegi tineri
atmosfera calduroasa din partea oamenilor
Ai adăugat deja o contribuție? Intră în contul tău
Oferte care ți s-ar potrivi
Iasi,
Cluj-Napoca
Craiova
A fost o experienta foarte frumoasa!
23.11.2020 - Angajat - Full timePro
-Salariu atractiv
-Poti invata foarte multe lucruri
-Program flexibil