Pro
Colegii te ajuta la nevoie. Sefii sunt instruiti sa te ajute in majoritatea problemelor. Cladirea este una securizata si amplasata intr-o zona foarte buna.
Contra
Prea multa rigiditate in cadrul managementului, prea putin interes. Pauzele se dau intr-un regim de teroare in momentul in care sistemul este suprasolicitat.
Sfaturi pentru conducere
Fost angajat 2017 - Full time - Galati - Operator suport tehnic
Perioada de muncă: Mai puțin de un an.
Recomand această firmă cunoscuților.
Am fost de ajutor? Spune-le și altora!
Adaugă experiența ta în cadrul unei companii sau experiența unui interviu recent și ai acces la mai multe rezultate
Pro
- Ok pentru incepatori/proaspat absolventi. Dobandesti experienta, vezi cam cum sta treaba intr-o companie de genul, te inveti cu munca si stresul, inveti sa-ti gestionezi timpul - mediu de lucru tanar, iti faci multi prieteni - interviul de angajare a fost transparent, relaxat si rapid, nu au avut pretentii aiurea sau standarde imposibile
Cea mai proasta companie pentru care am lucrat vreodata
21.12.2017 - Fost angajat 2017 - Full time
Oportunități de avansare
Pachet salarial
Timp la birou vs. timp liber
Management
Proceduri și valori
Pro
Multinationala americana, trainerul a fost super, te ajuta sa te dezvolti, cursul a fost interactiv cu toate ca mai trebuie facuta foarte multa practica
Ai adăugat deja o contribuție? Intră în contul tău
Un job de tip starter pentru cei fara experienta.
07.02.2018 - Fost angajat 2017 - Full timePro
Contra
Sfaturi pentru conducere
Fost angajat 2017 - Full time - Galati - Operator suport tehnic
Perioada de muncă: Mai puțin de un an.
Recomand această firmă cunoscuților.
Te-am leaderi indiferenti-Salariu mic-Promovare pe pile
05.02.2018 - Angajat - Full timePro
Nu as putea da un argument pro, intrucat CGS Sibiu nu merita asa ceva.
Ok pt inceput si atat.
26.01.2018 - Fost angajat 2016 - Full timePro
- mediu de lucru tanar, iti faci multi prieteni
Ai adăugat deja o contribuție? Intră în contul tău
O experienta placuta pana acum.
22.01.2018 - Angajat - Full timePro
Salariu bun. Oportunitati de avansare. Bun inceput pentru cei fara experienta.
Ai adăugat deja o contribuție? Intră în contul tău
Oferte care ți s-ar potrivi
Brasov
Bucuresti,