Oportunități de avansare
Pachet salarial
Timp la birou vs. timp liber
Management
Proceduri și valori
Pro
Un loc cu oameni frumoși, tineri, pasionați de ceea ce fac și de la care ai ce învăța. Dacă te dedici și te implici în ceea ce faci, cu siguranță satisfacțiile vor fi pe măsură deoarece ai posibilitatea de a te dezvolta în cadrul firmei și să primești ajutor în dificultățile pe care le întâmpini. În plus, este important pentru fiecare dintre noi să nu simțim că locul de muncă este o povară, iar eu am găsit aici un mediu de lucru foarte plăcut.
Ai adăugat deja o contribuție? Intră în contul tău
Pro
Salariile se primesc inainte de termen, niciodata nu s-a intarziat cu banii, colectiv tanar,primesti sprijin din partea sefilor si a colegilor in orice problema intalnita,oportunitatea de a promova in cadrul firmei
Ai adăugat deja o contribuție? Intră în contul tău
Pro
Salariul a fost achitat la timp si nu am avut probleme in ceea ce tine de bani. Comunicarea cu sediul central era placuta si neclaritatile se rezolvau rapid
Ai adăugat deja o contribuție? Intră în contul tău
Experienta a fost bună pe ansamblu
10.11.2022 - Fost angajat 2022 - Full timePro
Corectitudine și sprijin
Contra
Ture în plus chiar dacă sunt plătite
Fost angajat 2022 - Full time - Bucuresti - Casier
Perioada de muncă: 1-2 ani.
Recomand această firmă cunoscuților.
Adaugă experiența ta în cadrul unei companii sau experiența unui interviu recent și ai acces la mai multe rezultate
Mediu de lucru plăcut în care te poți dezvolta
17.07.2018 - Angajat - Full timePro
Companie serioasa, in dezvoltare
19.06.2018 - Full timePro
Ai adăugat deja o contribuție? Intră în contul tău
Mai e de crescut dar sunt pe drumul cel bun
12.04.2018 - Fost angajat 2018 - Full timePro
Ai adăugat deja o contribuție? Intră în contul tău
Oferte care ți s-ar potrivi
Timisoara
Bucharest
Bucharest
Sunt relativ noi pe piata romaneasca si au mult de lucru
02.04.2018 - Fost angajat 2018 - Full timePro
Am fost relativ multumit sa fac parte din echipa favbet, salariu platit la timp, bonusuri ok