Sanse de promovare aproape inexistente, management foarte incapabil si incompetent, nu ai voie sa folosesti telefonul in timpul programului desi suntem in 2020
15.01.2020 - Fost angajat 2019 - Full time
Oportunități de avansare
Pachet salarial
Timp la birou vs. timp liber
Management
Proceduri și valori
Pro
Biroul nou Colegii (cel putin asa erau) Tipul de activitate
Contra
Managementul extrem de slab, fara idee despre ce inseamna sa fii un manager, asta fiind problema principala in aceasta companie la nivel global, nu doar in Bucuresti. Promovari in functie de prietenii si nu de capacitatile fiecaruia si asta atunci cand exista aceasta posibilitate deoarece nu prea exista promovari in companie. Lipsa de respect si foarte multa presiune si amenintari din partea conducerii catre angajati Interdictia de a utiliza telefonul mobil in timpul serviciului Salariul destul de mic
Fost angajat 2019 - Full time - Bucuresti
Perioada de muncă: 3-4 ani.
Nu recomand această firmă cunoscuților.
Am fost de ajutor? Spune-le și altora!
Adaugă experiența ta în cadrul unei companii sau experiența unui interviu recent și ai acces la mai multe rezultate
Pro
Cultura axata pe continuous improvement Proces Agile bine pus la punct Comunicare intra- si inter- echipe, inclusiv cu Stockholm, foarte ok Echilibru work-life foarte bun, flexibilitate Echipe auto-organizate Salariu foarte motivant
15.01.2020 - Fost angajat 2019 - Full timePro
Biroul nou
Colegii (cel putin asa erau)
Tipul de activitate
Contra
Interdictia de a utiliza telefonul mobil in timpul serviciului
Salariul destul de mic
Fost angajat 2019 - Full time - Bucuresti
Perioada de muncă: 3-4 ani.
Nu recomand această firmă cunoscuților.
Foarte mulțumit!
Colegii
Atmosfera
Sediul
Ai adăugat deja o contribuție? Intră în contul tău
Angajator bun daca esti pasionat si de domeniu
30.09.2019 - AngajatPro
- Profesionisti
- Colegi cool
- Domeniu cool
Foarte multumit
17.04.2019 - Angajat - Full timePro
Cultura axata pe continuous improvement
Proces Agile bine pus la punct
Comunicare intra- si inter- echipe, inclusiv cu Stockholm, foarte ok
Echilibru work-life foarte bun, flexibilitate
Echipe auto-organizate
Salariu foarte motivant