Pro
Atmosfera de lucru este placuta si profesionista. Echipa este tanara, colegii sunt de treaba, iar managementul iti ofera feedback cu privire la munca ta. Orele de lucru sunt flexibile (vii cand vrei la birou, trebuie doar sa-ti "faci" orele). Pachet extins de beneficii. Cresterile salariale sunt dese si palpabile, iar bonusurile (si alte prime) sunt acordate lunar.
Contra
Ai nevoie de o perioada de acomodare cu multitudinea de reguli interne, insa toate vor avea sens odata ce te obisnuiesti cu ele.
Full time - Bucuresti
Perioada de munca este de 1-2 ani.
Recomand aceasta firma cunoscutilor.
Am fost de ajutor? Spune-le și altora! Distribuie evaluarea!
Util
Adauga experienta ta in cadrul unei companii sau experienta unui interviu recent si ai acces la mai multe rezultate
Pachet salarial
Pachet salarial
Timp la birou vs. timp liber
Management
Proceduri si valori
Pro
Atmosfera degajata, fara targete. Program flexibil de lucru chiar si pt full time Oportunitati de avansare Teambuilding uri, Nap room, Game room Asigura o masa pe zi
Ai adaugat deja o contributie? Intra in contul tau
O companie pe care o recomand oricui
20.01.2019 - Angajat Full time Util (7)Pro
Pachet extins de beneficii.
Contra
Full time - Bucuresti
Perioada de munca este de 1-2 ani.
Recomand aceasta firma cunoscutilor.
Recomand cu incredere. Un mediu profesionist
05.09.2018 - Angajat Full time Util (9)Pro
Atmosfera degajata, fara targete.
Program flexibil de lucru chiar si pt full time
Teambuilding uri, Nap room, Game room
Asigura o masa pe zi
Ai adaugat deja o contributie? Intra in contul tau
O firma foarte buna unde sa iti incepi cariera avand proiecte in diferite limbaje de programare si framework uri.
15.11.2017 - Fost angajat Part time Util (11)Pro
- proiecte diverse