Ylly Energy Solution

1
  • Ylly Energy Solution

Acest angajator nu comunica, momentan, despre brandul sau in comunitate.

Reprezinti compania?
Activeaza-ti profilul

Evaluari companie Ylly Energy Solution

Promisiuni mari, fapte putine toate facute cu mult zambet! Nu recomand. La inceput cand incepi colaborarea cu ei ai impresia ca sunt ceea mai tare companie, vorbesc frumos cu tine, te ajuta cum pot. Pe parcurs iti dai seama ca e doar de suprafata si ca tu ca si agent lucrezi mult si managerul ia bonusul. Targhetele sunt destul de mari si e foarte dificil sa le poti face 100%, avand in vedere ca ai de facut contracte pe juridic, pe fizic si mai nou au introdus si asigurari....e dificil sa le poti face ca sa iei bani frumosi. Exista si salar fix, minim pe economie dar in cont nu o sa vezi mai mult de 1000 ron. Daca nu iti faci asigurarile si bonusul care il ai se face la jumate. Nu ai voie sa umbli cu masina in interes personal decat ai rezultate foarte bune si e necesar aprobarea prin email de la seful mare, eu recomand acest job pentru persoanele incepatoare, pentru experienta dar sa un sfat ar fi sa nu credeti tot ce va spune pentru ca pare frumos dar nu pentru agenti de vanzari. Managerul de echipa e destul de smecher in sensul ca zambeste si vorbeste frumos, manipulator si daca esti sincer si spui ce faci exista riscul ca tu sa vorbesti si altul sa faca contractul, in plus exista riscul sa te minta destul de mult.

09.05.2018 - Angajat in prezent - Full time Util (0)

Pro
Ca si agent de vanzari ai masina de serviciu, telefon slabut dar merge, laptop.

Contra
Salar mic, targhet mare, bonusuri mici sau chiar zero, manipulare, teapa la contracte, rapoarte, trebuie sa inveti singur pentru ca nu iti face nimeni o instruire legat de produsele oferite, de companie si de cum poti ajuta clientul in asa fel incat tu sa ai succes.

Sfaturi pentru conducere
Ca si un sfat pentru conducere ar fi sa dea salariile mai mari daca vor oameni sa stea in companie sau sa ii plateasc pe fiecare cat munceste, nu e corect din partea voastra ca unul sa isi rupa oasele muncind iar altul sa nu faca nimic si sa ia aceasi bani. Platiti oameni per contract daca nu sunteti in stare sa ii platiti mai mult pe fix. De cerut cereti dar de oferit..... , cine credeti voi sa poate trai intr-o luna cu un salar de 1000 ron?
Invatati sa aveti grija de oameni buni , si asa se gasesc greu, daca va bateti si joc de ei o sa schimbati angajati ca si sosetele si va faceti o reputatie rea de angajator.

Full time - Agent vanzari - Romania
Perioada de munca este de mai putin de un an.
Nu recomand aceasta firma cunoscutilor.

Util
Locuri de munca
POWERNET TECHNOLOGIES
Glam Chat Studio
POWERNET TECHNOLOGIES