ArcelorMittal

2.96
  • Site: www.arcelormittal.com

Acest angajator nu comunica, momentan, despre brandul sau in comunitate.

Reprezinti compania?
Activeaza-ti profilul

Forum despre ArcelorMittal

fgman Miercuri, 14 Iun 2017

Buna ziua.cat dureaza in medie pana primim raspunsul dupa un interviu?

Util (0) Util
Raspunde
T3o
A raspuns lui fgman
Miercuri, 14 Mart 2018

Citind postarea de la interviuri în care o persoană a fost sunată pentru a i se face oferta, acceptă şi apoi compania se face că plouă, dar şi întrebarea postată aici "cât durează, în medie, până primim răspunsul după interviu?" îmi e clar că nu întrebaţi compania (persoana de la HR) cum desfaşoară procesul de recrutare. Vă e cumva frică?! Sau poate că nu vă cunoaşteţi drepturile... Când nu vă informaţi şi nici nu cereţi informaţii, aveţi principala vină. Eu vă sugerez să vă gândiţi! O ofertă fermă nu cumva se trimite pe email? Dacă la ultima discuţie cu reprezentanţii companiei nu întrebaţi recrutorul care e termenul la care vă va comunica răspunsul final, intraţi aici pe site şi intrebaţi sau veţi întreba la informaţii CFR?! Oare aţi luat în calcul să stabiliţi cu recrutorul un termen rezonabil pentru ambele părţi ?! O fi complicat?!

Util (0) Util

Raspunde
Areva Vineri, 16 Mai 2014

Radu, ai sustinut cumva interviul pentru postul de inginer sistem. Daca da, la nivelul cunostintelor de pc imi poti spune in ce mod se sustine evalurea - grila sau teste cu diverse situatii. Totodata, pe ce se pune accentul cand te evalueza?

Util (0) Util
Raspunde
Sunt utile aceste informatii?
Ajuta si tu comunitatea impartasind experienta ta in ArcelorMittal
Radu Marti, 01 Apr 2014

De angajat,angajeaza,desi nu la capcaitatea la care o faceau in urma cu 2 ani.Pot doar atat sa confirm:sunt poate printre putinele firme din Galati care chiar iti dau un raspuns in urma interviurilor pe care le vei sustine.Primul interviu este unul verbal cu cei de la HR,iti vor testa cunostiintele de limba engleza/franceza sa vada cum te descurci,iar apoi vei fi chemat la al doilea interviu,unde vei da un test scris pentru a-ti verifica competentele de matematica,logica si cele de PC(operare,programare).Eu unul nu am reusit sa ma angajez(o singura pozitie a fost disponibila la acea perioada),dar cel putin au fost corecti si m-au sunat sa imi transmita raspunsul,lucru foarte rar intalnit in Romania in zilele astea.Salariul este undeva la 2500 RON brut,deci probabil undeva la 1700-1750 RON pentru inceput+bonuri de masa,iar programul de lucru este clasicul 9-18.

Util (0) Util
Raspunde

Oferte care ti s-ar potrivi

Locuri de munca Tandem Romania

Full time

Bucuresti

Locuri de munca Preh Romania

Full time

Ghimbav,

alt cetatean Luni, 03 Mart 2014

Se mai stie ceva despre ei? Eu constat ca au cateva anunturi de luni bune de zile, ...

Pentru a vizualiza toate informatiile te rugam sa intri in contul tau.


Util (0) Util
Raspunde
Cetatean Duminica, 02 Iun 2013

Mai functioneaza??? Am inteles ca au desfiintat sectii si le vand la fiare vechi.Pacat !

Pentru a vizualiza toate informatiile te rugam sa intri in contul tau.


Util (0) Util
Raspunde
Locuri de munca
Preh Romania
Tandem Romania