Avestis International SRL

Consultanta

  0
  Nu sunt evaluari
 • Profil inactiv
 • Site: www.avestis.ro

Forum despre Avestis International SRL

Pion Vineri, 24 Feb 2017

Un bax de hârtie costa 20-30 de lei... atâta costa și onoarea voastră în fața străinilor?!?!

Probleme grave de atitudine... vorbesc peste tine... nu te lasă sa îți expui o opinie sau sa finalizezi o ideee... fac o teorie îngrozitor de țărănească a topurilor de hârtie consumate, a tonerului, a timpilor "PIERDUȚI" între listări?!?!??, a mentenanței terminalelor ?!?!

Parcă sunt apucați ori sunt cu prob psihiatrice... atât cel care se vrea șeful care le știe pe toate cât și angajatele... fetițele alea trăiesc intr'un stres continuu pe care'l transfera oaspeților sau celor cu care interacționează

Util (0) Util
DCM3 Luni, 12 Oct 2015

Si eu am avut o experienta total neplacuta si umilitoare cu reprezentantii acestei companii. Dupa un mini interviu telefonic am fost chemata la un interviu. Mi s-a solicitat sa am cv-ul printat si intr-o prima faza nu mi s-a parut nimic deplasat, atat timp cat si eu am fost pusa in situatia de a intervieva si intervievatul sa nu stie ce scrie in cv. M-am prezentat la sediul companiei si primirea a fost facuta de catre o domnisoara, care abia daca isi aducea aminte ca a stabilit un interviu. Prima intrebare a fost aceea legata de cv, daca l-am adus printat. A parut total surprinsa cand a vazut ca era si color.
Am solicitat sa mi se dea mai multe informatii despre post, anuntul fiind unul general. Raspunsul a fost "daca o sa fie cazul o sa aflati". Imediat mi s-a spus ca voi da un test scris "ca sa stie cu cine stau de vorba". Razand I-am spus domnisoarei ca pentru a "sti cu cine stai de vorba" se citeste cv-ul, se cer recomandari etc.
Nu mi s-a permis sa scriu raspunsurile pe test si mi s-au pus la dispozitie cateva coli de hartie, cu privire la care am observat cand vroiam sa incep sa scriu, ca de fapt erau niste ciorne (facturi fiscale emise de un client de al lor, barate). Pentru ca domnisoara plecase din incapere, am inceput sa caut in actele mele o coala alba de hartie, considerand ca este o greseala ca mi-a dat ciorne si sa nu pierd timpul.
Desi postul presupunea ceva experienta, intrebarile erau ca pentru un absolvent de facultate, nivel foarte scazut. In principiu puteai afla mai multe despre experienta si cunostintele teoretice ale intervievatului daca isi aloca cineva din cadrul companiei 10 minute sa stea de vorba cu acesta.
Dupa aproximativ 5 minute domnisoara s-a reintors in incapere si cu un aer superior, de parca acela era testul suprem (ceea ce m-a facut sa imi dau seama ca nu prea stia despre ce este vorba), m-a intrebat "si, cum merge?". I-am raspuns ca nu ar trebui sa fie o problema acel test, insa ma bucur ca a venit intrucat din eroare mi-a dat ciorne si nici eu nu am gasit o coala alba in geanta.
Reactia ei a fost de iritare totala, ca nu vede care este problema sa scriu pe ciorne, ca stie ca sunt ciorne. I-am explicat ca mi se pare un semn de respect sa pot raspunde pe o coala curata de hartie sau pe test si ca daca ei nu se respecta, ei bine eu ma respect. I-am comunicat ca daca nu imi pune la dispozitie o coala alba nu raspund la nici un test si plec, oricum daca nu isi permit o coala de hartie, cu siguranta nu isi permiteau sa ma aiba in companie.
Totodata I-am solicitat sa imi restituie cv-ul si in acel moment domnisoara s-a panicat. Observand ca se balbaie si nu stie ce sa imi spuna, I-am comunicat ca poate sa il pastreze, pentru raspunsurile urmatorului candidat.

Concluzia: firma de apartament, cu pretentii de companie, personal neinstruit, economisire dusa la extrem (a se citi zgarcenie), lipsa de respect fata de intervievati, nu citesc cv-urile inainte de interviu (altfel nu ar fi penibili cu un test pentru incepatori), niciun regret ca nu am cunoscut si alte persoane din cadrul firmei.

Util (0) Util
Sunt utile aceste informatii?
Ajuta si tu comunitatea impartasind experienta ta in Avestis International SRL
AlinaI Miercuri, 07 Oct 2015

Buna,

Pot sa te intreb in ce a constat testul sustinut? Multumesc!
Util (0) Util
Alina3m Marti, 15 Sep 2015

1. Ce firmă care ți-a analizat și ți-a selectat CV-ul îți mai cere să vii tu cu el ...
Pentru a vizualiza toate informatiile va rugam sa intrati in contul dumneavoastra.
In cazul in care nu aveti un cont, va puteti inregistra aici, nu dureaza mai mult de un minut.
Util (0) Util

Locuri de munca
Locuri de munca H.Essers SRL NIGHT TRANSPORT PLANNER/DISPATCHER Oradea
H.ESSERS
Oradea
Part time / 0 - 1 an experienta
Last update: 20.06.2017
Locuri de munca BearingPoint SRL Sales Support Consultant with German
BearingPoint
Sibiu
Part time / 1 - 5 ani experienta
Last update: 28.06.2017
Locuri de munca Dedeman Casier - Brasov
Dedeman
Brasov
Part time / 0 - 1 an experienta
Last update: 30.06.2017
Locuri de munca Bitdefender BI Software Developer
Bitdefender
BUCURESTI
Part time / 1 - 5 ani experienta
Last update: 09.05.2017
Locuri de munca Easy Asset Management IFN SA (iCredit) Manager Echipa Roman
iCredit
Roman
Part time / 1 - 5 ani experienta
Last update: 08.06.2017
Informatii recente pachet de beneficii
Tehnician
 • Concediu medical
 • Teambuildinguri / evenimente de relaxare oferite de catre companie
Reprezentant
 • Tichete de masa
 • Asigurari servicii medicale
Recrutor
 • Tichete de masa
 • Teambuildinguri / evenimente de relaxare oferite de catre companie
Discutii recente
Jsm , Am fost , dar nu an luat al 2 le-a interviu.. se intra numai pe recomandări ... salariul este bun, insa foarte multe pretentii.. ...
Citeste mai mult
AnnA91 27.07.2017
@Hahaha - nu exista departament de customer suport; pozitiile sunt doar de IT (development, automation, manual testing, DevOPs, BA/BI, etc)
Citeste mai mult
Miqtza 27.07.2017
După 2 luni nu cred ca prea greu sa ne imaginăm cum a sunat feedback-ul :)))... negativ.Văd ca ești foarte interesata de o poziție la ...
Citeste mai mult
JSM 27.07.2017
Salarii adaugate recent
IT Helpdesk
2.500 LEI
Lucrator comercial
1.100 LEI
Software Developer
4.300 LEI
Calcuator salariu
Evaluari recente
Analist
Analyst
Tehnician
Cele mai recente stiri si articole
Timp de zece ani, cercetătorii (ați ghicit!) britanici de la University College din Londra au monitorizat starea de sănătate a pese ...
Numărul mare de înscrieri in programul de finanțare Start Up Nation a pus Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comerț si Antreprenoriat ...
Aerul va deveni mai respirabil, copacii mai verzi, traficul de toamna ce vine va fi comparabil cu cel al verii ce stă să se termine. ...