Va multumim! Comentariul va fi analizat in cel mai scurt timp de catre un moderator in baza Termenilor si conditiilor de utilizare ale acestui site.
Anonim306
Miercuri, 25 Nov 2015
Am lucrat la ei si salariile in nici un caz nu ating suma precizata in Call Center. Undeva la 14 mil plus bonuri, mult stres, sefii tipa la tine, sarbatori (craciun, revelion) muncite, etc etc. NU se merita!
Claudia30
Miercuri, 05 Aug 2015
Buna ziua,
Stiti cumva cam ce salarii sunt ptr CEO Personal Assistant? A lucrat cineva pe postul respectiv?
Raspunde
Sunt utile aceste informatii?
Ajuta si tu comunitatea impartasind experienta ta in Credit Europe Bank
lili
Luni, 24 Nov 2014
Buna, Va rog sa imi transmiteti care sunt in principal atributiile unui manager de relatii cu clientii (retail). Si daca salariul pentru o sucursala din provincie poate atinge 2500 lei? Multumesc
petrus
Joi, 09 Oct 2014
Aveti idee ce salarii sunt pentru analist carduri ?
Util (0) Util
Stiti cumva cam ce salarii sunt ptr CEO Personal Assistant?
A lucrat cineva pe postul respectiv?
Ajuta si tu comunitatea impartasind experienta ta in Credit Europe Bank