Va multumim! Comentariul va fi analizat in cel mai scurt timp de catre un moderator in baza Termenilor si conditiilor de utilizare ale acestui site.
sm3-69
Marti, 08 Apr 2014
Azi am primit prin posta contractul de rezilierea contractului in 2exemplare,cica unul tre sal semnez si sal retrimit inpoi,in plic mai era si o chitanta cum ca miau returnat bani inapoi 50lei din 490 cat leam dat eu,iar in plic nici un leu.atatia bani sa aibe ei de pasti cat mior trimis mie
(0)
Raspunde
Toni
Marti, 08 Apr 2014
oameni buni am fost si eu la firma asta Energy work solutions din Arad ma amana din 7 an 7 zile onorabila Oana acea femeie care spunea ca are 2 copii mici si ca este o femeie serioasa si ca ce spune ea este adevarat este o mare Mincinoasa cine poate sa-mi dea numere de la politia din Arad pentru a depune plangere anpotriva acestor nenorociti.
(0)
Raspunde
Sunt utile aceste informatii?
Ajuta si tu comunitatea impartasind experienta ta in Energia Resurselor Umane SRL (ERU)
Util (0) Util
Sunt niste oameni care te mint te fura pe fatza,si din pacate pentru ei nu au frica de Dumnezeu si asta o ii costa intr-o zi.
Util (0) Util
Oferte care ti s-ar potrivi
Iasi,
Iasi,