Ensedo SRL

Productie Industriala

    0
    Nu sunt evaluari
  • Profil companie inactiv
  • Site: www.ensedo.com

Forum despre Ensedo SRL

fost angajat Vineri, 21 Feb 2014

Recomand firma si confirm cele spuse mai sus de fostii mei colegi. Eu am inceput colaborarea cu Ensedo (Amado se numea atunci) in perioada in care stateam la Sibiu cate trei zile pentru viza si nu prea visai sa lucrezi in domeniul ingineriei in Germania. Acum, pentru cei noi e mult mai simplu.
Adaug in plus, ca serviciile ingineresti ale lor sunt in domeniul aero, proiectare nave maritime si automotive. Pe automotive ceva mai slab.
Puncte tari:
- Conditiile de munca si cele salariale
- Training pe Catia si alte tool-uri specifice Airbus

Puncte slabe:
- Pauzele de proiect care pot fi intre 1 zi si 6-7 luni.

In final, tot respectul pentru domnii Hluscu si Mihordea si deasemeni pentru profesionalismul lor. Tin sa le multumesc inca o data pentru sansa oferita.

Util (0) Util
Raspunde
5aniEnsedo Vineri, 14 Feb 2014

Confirm cele spuse de EXESND, am lucrat 5 ani si ceva la aceasta firma. Pot afirma ca am iubit aceasta firma si inca o iubesc, desi nu mai lucrez pentru ei. Am tot respectul pentru domnii Hluscu si Mihordea si recomand tuturor aceasta firma.

Util (0) Util
Raspunde
Sunt utile aceste informatii?
Ajuta si tu comunitatea impartasind experienta ta in Ensedo SRL
EXENSD Vineri, 14 Feb 2014

In calitate de fost angajat, voi detalia (pe cat posibil, punctual) pt. cei interesati subiectele dezbatute pe acest forum, cu referire la aceasta firma.
Ensedo SRL este o firma care ofera servicii de inginerie, Personalul Ensedo lucreaza in general la sediul clientului, Majoritatea contractelor sunt localizate in zona Hamburg - Bremen. Uneori Toulouse si Sevilla la cererea clientului. Clientii Ensedo sunt firme puternice din aria serviciilor in inginerie. Beneficiarul final este, aproape intotdeauna, Airbus Group.
Durata contractelor pe un anumit proiect variaza intre cateva luni si cativa ani.
Mediul de lucru...tine mai mult de client dar, avand in vedere ca activitatea se desfasoara in Germania sau Franta e de la sine inteles ca e in general placut.
Sanse de promovare in cadrul Ensedo nu prea sunt, nu exista Team Leader sau Team Manager. Astfel de functii se pot primi totusi in compania in cadrul careia se activeaza.
Relatia cu managementul: excelenta, Ca in orice firma, pot exista neintelegeri de moment. Echipa manageriala este formata din profesionisti care inteleg nevoile angajatilor si pe cat posibil, gasesc solutii. Dl. Hluscu patronul firmei este un om de o calitate deosebita, un gentleman in adevaratul sens al cuvantului. Cred ca majoritatea fostilor/actualilor angajati sunt de aceeasi parere.
Interviuri, teste, cerinte, la acest punct nu pot decat sa presupun ca interviurile se desfasoara in continuare in Iasi, iar ca cerinte, cred ca oricine are o diploma de inginer, "capul pe umeri" si cunostinte solide de desen tehnic si CAD are usa deschisa :)
Oferte si pachete salariale: La sosirea in De/Fr se asigura cazare dupa metoda apartamentelor comune. Fiecare angajat primeste o camera a lui, iar fiecare apartament are o camera libera (sufrageria). Dupa dorinta fiecaruia, se pot face aranjamente pt. a locui singur/cu familia intr-un apartament.
Salariile sunt la nivel occidental. Angajatii Ensedo castiga la fel de bine precum un inginer german/francez cu acelasi nivel de experienta. Salariul se negociaza la interviul de angajare pe o baza orara, la care se adauga si alte beneficii (bani de masa/ decont transporturi, etc). Pt. incepatori se pleaca de la cca. 9€/h net. Daca totul merge bine, in urma feedback-ului primit de la client, salariile cresc in timp la intervale de cca. 1 an)
Sper ca am putut fi de folos celor interesati, Daca sunt intrebari, voi raspunde cu placere.

Util (0) Util
Raspunde
Locuri de munca
Locuri de munca Continental Automotive Group Romania Material Planning Specialist - Sampleshop Manufacturing TSR
Continental Automotive Group ...
Timisoara
Locuri de munca Valeo Lighting Injection Tehnician laborator - teste dimensionale
Valeo Lighting Injection
Timisoara
Locuri de munca MAHLE Componente de Motor SRL Senior Recruiter
MAHLE Componente de Motor SRL
Timisoara
Locuri de munca Honeywell Romania In-circuit Test Developer Engineer - Lugoj
Honeywell Romania
Lugoj, Job national
Locuri de munca SafeFleet Client Account Manager -Ardeal region
SafeFleet
Cluj Napoca, Targu Mures
Calcuator salariu
Evaluari recente
IT Engineer
Regim lejer, CEO-ul bransei Bucuresti cat si echipele HR si C&B sunt Profesionali.Remunerarea ...
De la muncitor necalificat pana la sef de schimb
Sunt sanse foarte mari de promovare, daca esti ambitios, serios, muncitor
Collection Analyst Intern
-benefits package-medical enssurance-massage at the office-flexible program
Salarii adaugate recent
Gestionar
800 lei
Collection Analyst Intern
1.450 lei
Internship
1.200 lei