Enteka Broker de Pensii Private

Banci/Asigurari/Pensii/Alte Serv Financiare

    0
    Nu sunt evaluari
  • Profil companie inactiv
  • Site: www.enteka.ro

Forum despre Enteka Broker de Pensii Private

Andrei Vineri, 01 Mart 2013

Firme de 100 de angajati... cand marea majoritatea au intre 1-8 angajati. Bafta multa sa gasiti firme babane, pentru ca sunt pe toate drumurile, nu? Bineinteles.

io_x, spune-ne si noua atunci, ce venit ai la sfarsitul fiecarei luni, daca tot lucrezi acolo din noiembrie. E macar minim pe economie? Macar orientativ, daca se merita sa-si bata cineva capul cu firma si domeniul asta sau nu.

Marian, 9.000 de euro in doua luni... In Romania sau afara? Te-au platit cumva in euro pe card? Ca mi se pare cam trasa de par suma asta. Nu ne minti, nu? Sa stii ca nu mi-am trimis CV-ul aiurea. Anuntul nu continea prea multe detalii, scopul fiind sa atraga intentionat cat mai multa lume! Normal ca aplici pentru asa ceva CAND ITI CAUTI UN LOC DE MUNCA! Au omis intentionat faptul ca trebuie sa dai telefoane pe creditul tau, ca trebuie sa te plimbi de nebun pe la firme, ca ai nevoie de putere de convingere. Uite cum suna anuntul:

"Enteka Broker de Pensii Private este o companie a carei echipa este formata din profesionisti in domeniul pensiilor private. Dorinta noastra este aceea de a ne extinde si de a putea oferi colaboratorilor nostri un mediu propice dezvoltarii.
Cerinte:
-minim studii medii
-corectitudine si profesionalism
-punctualitate, respectare termene limita
-dorinta proprie de dezvoltare si perfectionare

Oferta:
-pregatire continua
-posibilitate de avansare
-comisioane si bonusuri atractive"

Util (0) Util
Raspunde
Marian Joi, 28 Feb 2013

Eu am ajuns aici pentru ca am maine intervieu tot la firma asta si eram curios sa aflu mai multe despre ei. nu vreau sa-i apar in vreun fel ca inca n-am fost acolo insa am mai lucrat ca agent de pensii si Andrei suna exact ca un natarau care si-a trimis CV-ul aiurea. Agentii lucreaza pe comision cam la toate corporatiile iar brokerii vand tot pentru corporatii, nu le concureaza.....duh. Legat de locatie, m-am uitat si eu pe Google Maps si strada aia e in Dorobanti, nu mi se pare asa groaznic, probabil ca Andrei sta in Ciorogarla si vine cu rata insa veste buna e ca de fapt nu conteaza, la brokerii astia e super important sa-ti plateasca comisionul. Repet nu vreau sa-i apar pe astia cu nimic insa m-a cam enervat atarnatorul asta care vrea sa fie agent fara sa miste. Prietene, sa fii agent inseamna sa te invarti, eu in campania din 2007 am facut 9.000 de Euro in doua luni (ce vremuri) nu-mi place la program si nu-mi plac sefii. Vorba romanului fuck or walk. revin dupa interviu.

Util (0) Util
Raspunde
Sunt utile aceste informatii?
Ajuta si tu comunitatea impartasind experienta ta in Enteka Broker de Pensii Private
io_x Joi, 28 Feb 2013

ciudat tot ce ti s-a intamplat! si mai ciudat ce ai inteles tu din ce ti s-a intamplat.
Eu stiu ca agent, in general, e o notiune care induce si notiunea sora, aceea de comision, deci contract de mandat; mai mult - am dat search pe google si am gasit : "Cautare in Registrul Agentilor de Marketing (persoane fizice) avizati pentru Pilonul II (Pensii Private)Agentii de Marketing pot reprezenta (prin contract de mandat):......."
Si te si contrazici - fiind infiintata in iulie 2012... nu au depus niciun bilant pe 2012 - bilanturile pe 2012 se depun pana in mai 2013, si apoi "Ca sa fie clar, daca nu exista niciun profit nu au de unde sa isi plateasca angajatii" - WRONG! again -sunt foarte multe firme care merg in pierdere special ca sa evite taxele la stat, firme multinationale nu firme mai mici, si o firma infiintata in 2012 nu cred ca are profit a doua zi...
anyway...esti suparat, te inteleg, toti cautam joburi cu program de 6 ore si salariu de 1500 de euro, poate data viitoare o sa ai succes

Ti-am raspuns pentru ca eu am contract cu acest broker din noiembrie si acolo sunt implicati (toti cu contract de mandat, nu are nimeni carte de munca) mai multi oameni cu experienta de ani de zile atat in asigurari cat si (mai ales) in pensii - isi respecta promisiunile si fata de clienti si fata de agenti si.... nu sunt o concurenta pt ING, Allianz etc pentru ca....lucreaza pentru ei (broker inseamna intemediar).
Enteka este unul din putinii brokeri autorizati pe piata pensiilor si toti cei care lucram acolo suntem foarte buni in acest domeniu, de aia ne-am si implicat.

Util (0) Util
Raspunde
Andrei Marti, 26 Feb 2013

"Agent de marketing/Coordonator echipa". Suna frumos titlul anuntului, nu-i ...

Pentru a vizualiza toate informatiile te rugam sa intri in contul tau.


Util (0) Util
Raspunde
Locuri de munca
Locuri de munca FinProm Intermediar in activitatea financiara si comerciala
FinProm
Arad
Locuri de munca Raiffeisen Bank Ofiter recuperare credite
Raiffeisen Bank
BUCURESTI, Ilfov
Locuri de munca OTP Bank Romania Multifunctional Advisor - Bistrita
OTP Bank Romania
Bistrita
Locuri de munca Raiffeisen Bank Ofiter Tranzactii Clienti - Ag. Bartolomeu
Raiffeisen Bank
Brasov
Locuri de munca Societe Generale European Business Services SA C# Developer - Fx
Societe Generale European ...
BUCURESTI, Job national
Calcuator salariu
Evaluari recente
Colegii si munca in sine
Casier si lucrator comercial
Conditii bune de curatenie,Produse putin mai ieftine, decat in alte retailuri,Produse ...
Functionar administrativ
Orele suplimentare sunt contorizate si nu se pierd. In unele departamente.
Salarii adaugate recent
Lucrator comercial
1.800 lei
Casier si lucrator ...
1.160 lei
Contabil
1.800 lei