Va multumim! Comentariul va fi analizat in cel mai scurt timp de catre un moderator in baza Termenilor si conditiilor de utilizare ale acestui site.
B
Miercuri, 27 Mart 2013
@A
Daca inca lucrezi , inseamna ca suntem colegi . Ce nu inteleg sunt urmatoarele :
- "pe posturile de inginerie se cam munceste ". Caut si eu de mult timp un post pe care NU se munceste , dar nu il gasesc .
-maririle se fac odata pe an - nu foarte mult - poate undeva la 10% -dar tinand cont ca salariile sunt in general destul de mari ajunge sa se simta.
-se mai da un bonus anual prin primavara, nu are data exacta.Si asta se ia sigur , crede-ma .
Legat de alte corporatii unde te transformi in clona/drona , aici ai o libertate destul de mare .Totul tine de tine sa iti faci parte din treaba repartizata .
Raspunde
A
Marti, 26 Mart 2013
ma baieti stati cuminti ca la hw nu e lapte si miere dupa cum spun unii mai sus..
pe posturile de inginerie se cam munceste : tac, noc , la greu. daca vi se spune ca postul e de plecat in afara e bine financiar dar nu prea o sa mai ai viata. eu de cand sunt aici , aprox 1 an jumate au plecat 9 colegi.
Raspunde
Sunt utile aceste informatii?
Ajuta si tu comunitatea impartasind experienta ta in Huawei Romania
abc
Duminica, 24 Mart 2013
@Int,
eu am mai sunat-o pe tipa de la HR si mi-a zis ca tre sa mai astept, ca inca nu s-au decis si ca nu stie cand se decid. am sunat-o de doua ori pana acum, presupun ca putea sa-mi zica ca au angajat deja si scapa de mine, deci poate chiar se decid foarte greu... or astepta sa semneze vreun contract sa prinda un proiect nou sau ceva...
@A
Ajuta si tu comunitatea impartasind experienta ta in Huawei Romania
Util (0) Util
Oferte care ti s-ar potrivi
Bucuresti,
Bucuresti,