Va multumim! Comentariul va fi analizat in cel mai scurt timp de catre un moderator in baza Termenilor si conditiilor de utilizare ale acestui site.
3rix0nez-ul
Miercuri, 19 Mart 2014
@ @ 3rix0nez-ul E ceva mai jos de BO. E un post de inginer wirelless care presupune: 1.Responsible to plan, implement, integrate, migrate, and perform acceptance test for UMTS / GSM / WIMAX / LTE network 2.To analyze network performance, resolve complex network problem, and optimize network architecture. As vrea sa stiu mai mult daca se merita experienta si sa fac efortul de a pleca in strainatate mai mult la ghici (pot sa stau cu chinezi sau pot sa nimeresc intr-un loc ok) mai ales ca oferta pe care o am nu e nici pe departe ceea ce mi-ai spus tu. Multumesc
(0)
Raspunde
@3rix0nez-ul
Joi, 13 Mart 2014
ce presupune acel job? e front office (monitorizare etc; program in ture) sau back office? daca e back office, atunci depinde si ce experienta ai tu. La 4-5 ani experienta, stiu sigur (de la persoana care au ajuns acolo) ca dau 5.000+ ron net (cu deducere de la impozit). In ce priveste mediul de lucru, e vb de o alta cultura.
(0)
Raspunde
Sunt utile aceste informatii?
Ajuta si tu comunitatea impartasind experienta ta in Huawei Romania
E ceva mai jos de BO. E un post de inginer wirelless care presupune:
Multumesc
Ajuta si tu comunitatea impartasind experienta ta in Huawei Romania
Util (0) Util
Oferte care ti s-ar potrivi
Bucharest
Bucuresti,