Geo, asa e uzanta profesionala. Evident ca va exista un anumit nivel de feedback, dar e ceva firesc. Practic clientul final e cel care trebuie sa stie cu cine va lucra. O data ce ai trecut de furcile caudine (interviurile tehnice, de limba, etc.), restul e un fel de gargara, toata lumea zambeste fals si face glumite. Eu am si intrebat-o pe Claudia despre ce e vorba exact si mi-a raspuns ca nu mai e cazul sa imi fac griji si m-a felicitat pentru trecerea celor 3 interviuri. In plus traiesc in Spania de ceva ani, stiu cam ce presupune genul asta de intalniri, ce fel de intrebari se pun si ce raspunsuri e bine sa dai. Sunt mult mai preocupat de oferta financiara, nu de middle-managementul de la Microsoft Madrid. Un alt dubiu e legat de ceilalti candidati pe pozitia mea - AD cu spaniola. Am inteles ca se face o echipa, deci vor fi mai multi colegi. Daca e asa, presupun ca nu vor calatori in Spania, si atunci ? Interviuri pe Skype ?
Răspunde
geo
Vineri, 13 Sept 2013
@dragos Nu zi "hop". Si eu am fost pana la Berlin, cu toate cheltuielile platite de firma, alta decat Microsoft, dar nu pentru a face cunostiinta cu "sefu\' " ci pentru interviul final. Bafta! Sper sa nu fie si cazul tau!
Oferte care ți s-ar potrivi
Bucharest
Cluj-Napoca