123 - RON, net, evident. 4000 euro nu iau nici managerii de proiect. Nici pe departe.
xyz - MS Project nu e o particularitate.
Sa ne intelegem, toate pozitiile sunt de suport pentru tehnologii Microsoft, DAR clientii nu sunt persoane fizice. Sunt firme care folosesc produsele MSFT. Se lucreaza cu cazuri/incidente, care vin de la clienti si trebuiesc rezolvate. Daca au zis ca au nevoie de un specialist pe MS Project, nu au spus-o ca sa se afle in treaba. Inseamna ca au clienti care lucreaza cu asa ceva.
Nu cred ca e mult sa ceri 4800. De fapt, nu cred ca e mult sa ceri 5-6000, nu te omoara nimeni daca ceri. Cat iti vor da, e cu totul altceva, dar mai bine sa ceri cu 20-30% mai mult decat ar fi realist, ca sa ai de unde scadea.
Diana - depinde de nivelul de suport - la nivel 2 in jur de 5000 net, in functie si de experienta.
Răspunde
Sunt utile aceste informații?
Ajută și tu comunitatea împărtăsind experiența ta în Microsoft Romania
xyz - MS Project nu e o particularitate.
Ajută și tu comunitatea împărtăsind experiența ta în Microsoft Romania
Cam ce salarii sunt pentru pozitiile de pe Office 365, limba olandeza?
Multumesc!
Oferte care ți s-ar potrivi