Openmind

4.5
  • Tel: 021.539.3345 / 0722.733.004
    E-Mail: openmind@openmind.ro
    Site: www.openmind.ro

Acest angajator nu comunica, momentan, despre brandul sau in comunitate.

Reprezinti compania?
Activeaza-ti profilul

Forum despre Openmind

irelevant Vineri, 28 Feb 2014

Salut, am lucrat acolo suficient de mult incat sa pot da un feedback despre aceasta firma.
Openmind nu e nimic altceva decat o companie de marketing care se vrea a fi si dezvoltatori software.
Au prost management al proiectelor si al timpului.
Daca la interviu pui intrebari relevante si de bun simt vis-a-vis de cum functioneaza lucrurile in firma vei primi numai raspunsurile pe care vrei sa le auzi desi sunt total neadevarate (din punctul asta de vedere au un marketing bun).
Salariul de Dev depaseste foarte rar 1250 Euro indiferent ca esti senior pe php sau pe .net.
La nivel de resurse adica laptop/pc, cele mai ieftine de pe piata.
Overtime-ul nu este platit iar banii sunt in plic si nu pe cartea de munca sau contract.
Despre Directori sau manageri:
1. Unul din ei, si cel care a infiintat firma este fost developer. E ok ca om dar din pacate e manipulat foarte usor de colegul si partenerul lui de afaceri.
2. Cel de al 2-lea director este un individ care e bun pe marketing si atat. Vine cu idei si conceptii care de multe ori nu pot fi implementate in proiecte. Amuzant este ca firma se numeste Openmind dar el nu este deloc openminded. Ii place foarte mult sa se auda vorbind si daca lucrezi pe un proiect al lui si vrea sa iti povesteasca despre un cum va arata un buton... ei bine acea discutie va dura 45 de minute minim si la final nu mai intelegi ce vrea de fapt.
Daca va gnaditi sa lucrati ca freelance developer pentru ei sa zicem pentru Mobile adica iOS, Android sau Windows phone... DON\'T!!!!
Vor cauta motive sa va plateasca mai putin sau deloc. Motive cum ca aplicatia nu a iesit asa cum isi doreau ei deci nu iti meriti banii indiferent de efortul depus sau de faptul ca ei au venit cu 2938472938 de change request-uri.

Directorii se vor a fi niste Project manageri dar nu au nici cele mai banale cunostinte despre asta desi ei cica ar fi facut asta si in alte tari cum ar fi franta sau irlanda (au fost atat de buni incat s-au intors si se chinuie sa fie aici PMi).
Clientii vor da cu voi de pamant si vor cauta nod in papura sa pice vina pe voi ca sa nu mai vorbesc de faptul ca un amarat de account manager care nu stie sa faca o tabela in excela iti va da tie ordine despre cum sa faci un deploy sau cum sa scri cod...

Sunt multe de zis despre aceasta "magica" firma dar cred ca ceea ce am scris pana acum e suficient sa va faceti o parere despre asta.

Concluzie - Nu recomand firma asta nimanui, nici macar pe post de career starter!

P.S.: Sunt oameni acolo care veneau cu PC-ul lor de acasa ca sa lucreze.

Util (0) Util
Raspunde
interesat Joi, 31 Ian 2013

vreau doar informatie

Util (0) Util
Raspunde
Locuri de munca
RINF TECH
RINF TECH
8x8 Research and Innovations