Va multumim! Comentariul va fi analizat in cel mai scurt timp de catre un moderator in baza Termenilor si conditiilor de utilizare ale acestui site.
ade
Joi, 05 Iun 2014
Buna. Imi poate spune cineva cum este interviul pt junior accounting. interviurile sunt in limba engleza sau in romana? Daca imi puteti da exemple de cateva intrebari din fiecare test dat as fi foarte recunoscatoare. Multumesc.
Mary
Luni, 02 Iun 2014
Nu stiti au inceput interviurile la sediu pentru postu de auditor junior?
Raspunde
Sunt utile aceste informatii?
Ajuta si tu comunitatea impartasind experienta ta in PwC Romania
Un tip
Marti, 01 Apr 2014
Si eu am fost destul de recent la un interviu pentru postul de Junior la IT, si sunt curios sa aflu daca postul mai este valabil sau a fost deja ocupat.
nou
Marti, 04 Mart 2014
Hello ,In curand am un interviu cu managerul PWC pe IT pentru pozitia de Junior. Imi ...
Util (0) Util
Nu stiti au inceput interviurile la sediu pentru postu de auditor junior?
Ajuta si tu comunitatea impartasind experienta ta in PwC Romania